Life

Mirela Vaida a făcut furori doar în costum de baie. Prezentatoarea Acces Direct s-a distrat pe litoral

01.09.2020 | 09:52
Mirela Vaida a facut furori doar in costum de baie Prezentatoarea Acces Direct sa distrat pe litoral
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a făcut furori pe litoral. Prezentatoarea de la Acces Direct a făcut o excursie de ultim moment la malul mării. Le-a mărturisit totul fanilor prin intermediul postărilor de pe rețelele sociale.

Vedeta celor de la Antena 1 a decis să meargă la malul mării, în weekendul trecut. Aceasta a dorit să se relaxeze complet, de aceea i-a lăsat pe cei mici acasă. Cel care a însoțit-o pe blondină a fost doar soțul acesteia și ei au avut parte de escapada mult visată.

ADVERTISEMENT

De îndată ce-au ajuns la hotelul pe care l-au ales pentru cazare, din Mamaia, nu a mai durat foarte mult până când au ieșit să se bucure de valurile mării și de vremea bună, de la finalul lunii august.

Mirela Vaida a făcut furori doar în costum de baie. Prezentatoarea Acces Direct s-a distrat pe litoral fără copii

De aceea, Mirela Vaida s-a schimbat rapid în costumul de baie ales pentru această escapadă, format din două piese, de nuanțe diferite. Foarte colorată și cu zâmbetul pe buze, vedeta s-a făcut foarte repede remarcată.

ADVERTISEMENT

Mai ales când se arunca în valurile Mării Negre, o activitate ce pare să îi fi lipsit foarte mult prezentatoarei Acces Direct.

“Bună dimineața! Era să treacă și vara asta fără să fi văzut Marea Neagra! Am dat o fugă fix acum, în ultimul weekend de vară, fără copii, fără program de trezit!! Abia aștept să ajung pe plajă! Dar unde? Vreau un loc liniștit, fără aglomerație!! Mai găsesc?”, a anunțat Mirela Vaida cu puțin timp înainte să iasă la printre alți turiști, în weekend.

ADVERTISEMENT

Foarte ocupată în general în ultima perioadă și cu filmările pentru emisiunea ei, prezentatoarea de la Acces Direct a avut nevoie de momentele de relaxare. Le-a transmis fanilor de pe Instagram, alături de câteva poze de colecție, că aproape a ratat această scurtă vacanță.

Mirela Vaida a făcut furori doar în costum de baie. Prezentatoarea Acces Direct s-a distrat pe litoral
Mirela Vaida s-a distrat la plajă alături de soțul ei și au făcut multe poze din escapada lor pe litoralul românesc

Totul din pricina agendei foarte încărcate, ea fiind și o mămică foarte dedicată, atunci când nu este în fața camerelor de filmat.

ADVERTISEMENT

După ce a făcut o baie în mare și s-a mai răcorit, Mirela Vaida s-a întors pe șezlong, acolo unde o aștepta soțul ei. Între cei doi au fost foarte multe gesturi tandre, semn că se iubesc foarte mult în continuare și visau de ceva vreme să fie doar ei singuri.

ADVERTISEMENT