Life

Mirela Vaida a făcut un anunț suprinzător. Cu ce artist celebru din România va lansa un colaj cu muzică de petrecere

Mirela Vaida se concentrează din ce în ce mai mult pe cariera muzicală, dovadă chiar mesajul transmis în urmă cu puțin timp. Vedeta a semnat o colaborare inedită.
12.12.2021 | 21:23
Mirela Vaida a facut un anunt suprinzator Cu ce artist celebru din Romania va lansa un colaj cu muzica de petrecere
ADVERTISEMENT

Anunțul surprinzător făcut de vedeta de la Antena 1 nu are legătură cu emisiunea „Acces Direct”, ci cu muzica. Solista a dezvăluit cu cine va cânta.

Cântăreața a semnat un contrat cu un artist celebru din România. Cei doi vor scoate pe piață un colaj de muzică de petrecere chiar în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Mirela Vaida și saxofonistul Armin Nicoară dau startul evenimentele din perioada sărbătorilor de iarnă cu prima lor melodie.

Mirela Vaida, colaborare cu un cântăreț renumit. Despre ce este vorba

Mirela Vaida mărturisește că este o persoană plină de viață, care iubește petrecerile, de aceea prima melodie cu Armin Nicoară este una pe placul ei.

ADVERTISEMENT

„Dragilor, de mult așteptam să vă dau vestea asta: miercuri, pe 15 decembrie, voi lansa primul colaj de muzică de petrecere, alături de nimeni altul decât Armin Nicoară, cel care face show oriunde s-ar afla!

Sunt un om cu chef de viață, mereu pusă pe petrecere, așa că abia aștept să ascultați piesele pe care le vom cânta, reochestrate și readaptate! 

ADVERTISEMENT

Că tot vom petrece Revelionul mai mult pe acasă… hai să dăm startul petrecerilor miercuri, 15 decembrie”, a scris prezentatoarea de la Antena 1 pe Facebook.

Lansarea colajului mult așteptat de fani va fi lansat în show-ul moderat de cântăreață, Acces Direct. Ulterior, acesta va fi ascultat și pe canalul de Youtube al lui Armin Nicoară.

ADVERTISEMENT
Mirela Vaida și Armin Nicoară
Mirela Vaida și Armin Nicoară, prima colaborare împreună. Sursa foto: Facebook.com

Armin Nicoară, încântat de colaborarea cu Mirela Vaida

Având în vedere că piesele vor fi urcate pe pagina cunoscutului saxofonist ne dăm seama că de această dată Mirela Vaida este „invitată” în proiectul artistului.

Saxofonistul pare foarte încântat de alegerea făcută, după cum a lăsat de înțeles din postarea făcută pe social media. Vedeta vorbește de un colaj frumos și dinamic de petrecere.

„Lumeeeee lumeeeee, a sosit momentul mult așteptat să aflați despre cine este vorba în noua mea colaborare. 

Este un colaj frumos dinamic cu muzică de petrecere care sper din suflet să fie pe placul dumneavoastră”, a scris Armin Nicoară în mediul virtual.

ADVERTISEMENT