Life

Mirela Vaida a împlinit 39 de ani. Ce surpriză minunată a primit în direct la TV

16.03.2021 | 19:56
Mirela Vaida a implinit 39 de ani Ce surpriza minunata a primit in direct la TV
ADVERTISEMENT

Ce mod mai plăcut de a-ți petrece ziua de naștere dacă nu muncind? Știm, vi se pare ciudat ce vă spunem acum, dar când ai un job ca al Mirelei Vaida e perfect adevărat și ne-am convins încă o dată în ediția de marți după-amiază a emisiunii Acces Direct.

Una cu totul și cu totul specială, pentru că îndrăgita prezentatoare TV a împlinit frumoasa vârstă de 39 de ani și a fost sărbătorită așa cum se cuvine, în direct la TV. Ba chiar a primit în dar din partea colegilor un superb buchet de lalele (n.r. florile ei preferate) și un tort delicios.

ADVERTISEMENT

Vă mulțumesc pentru clipele frumoase pe care le petrecem împreună. Am primit foarte multe flori și urări de la colegii noștri și în online”, a spus vedeta, vizibil emoționată.

Mirela Vaida, la ceas aniversar. Colegii i-au făcut o surpriză în direct la TV

Vai, mulțumesc mult. Lalelele sunt preferatele mele. Vă mulțumesc că mă suportați în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

Am 39 de ani, mult nu o mai duc, anul viitor se schimbă prefixul, iar acesta este un prag psihologic pentru femei, îl simt și eu încă de anul acesta, de ce să vă mint.

Vă mulțumesc pentru clipele frumoase pe care le petrecem împreună. Am primit foarte multe flori și urări de la colegii noștri și în online, sunt copleșită și emoționată.

ADVERTISEMENT

Știu că am foarte multe ieșiri în decor, am momente când mă ambalez, îmi cer scuze pentru aceste lucruri, dar vrea să nu uitați că sunt un om cu defecte, cu trăiri, dar sunt un om sincer”, le-a mulțumit Mirela Vaida atât colegilor din platoul Acces Direct, cât și fanilor care nu au uitat să-i transmită gânduri bune de ziua.

Copleșită de emoții, aceasta a vorbit apoi despre unul dintre marile regrete care o încearcă acum, la ceas aniversar: că niciunul dintre copiii săi nu este suficient de mare să meargă la școală.

ADVERTISEMENT

Mama mea când avea vârsta asta mă avea pe mine de 19 ani, iar eu abia am copilul cel mai mare de 6 ani. Dumnezeu mi-a dat târziu, dar mă bucur că mi i-a dat și îmi doresc să fim sănătoși cu toții”, a conchis îndrăgita prezentatoare TV.

ADVERTISEMENT
Tags: