Life

Mirela Vaida a mințit în cazul agresoarei de la Acces direct? Un cunocut vlogger face acuzații grave

26.03.2021 | 17:15
Mirela Vaida a mintit in cazul agresoarei de la Acces direct Un cunocut vlogger face acuzatii grave
Mirela Vaida și emisiunea ei, critici din partea unui cunoscut vlogger. Foto: captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a început să fie pusă la zid de când era să fie omorâtă de o individă care a intrat în platoul Acces direct vinerea trecută, pe 19 martie.

Unul din cei mai populari vloggeri din România, Andrei Cosmin, susține că tot ce se întâmplă în acest caz este o mascaradă și vine cu câteva argumente pentru a-și susține opinia.

ADVERTISEMENT

Andrei Cosmin a postat un clip pe pagina sa de Youtube în care a comentat evenimentul monden care a ținut prima pagină a site-urilor din România timp de o săptămână, al atacului pe care l-a suferit Mirela Vaida în direct în emisiunea pe care o prezintă la Antena 1.

Mirela Vaida nu e foarte credibilă în ochii vloggerului Andrei Cosmin

Clipul lui Andrei a strâns aproape 190.000 de vizualizări pe Youtube, iar fanii tânărului sunt convinși că totul este o regie a postului de televiziune pentru audiență, ignorând faptul că în acest caz au intervenit autoritățile care au confirmat veridicitatea întâmplărilor.

ADVERTISEMENT

„Ar fi mai plauzibil dacă mi-ar zice cineva că l-a văzut acum pe Venom la Mega. Acum le-am dat și idee pentru următoarea ediție”, a spus la începutul videoclipului celebrul vlogger.

„Eu sunt cumva 50-50. De la emisiunea asta te poți aștepta la orice, dar pe de altă parte în lumea asta există și oameni nebuni”, a continuat acesta.

ADVERTISEMENT

Andrei Cosmin spune că nu își explică faptul că pe acea femeie nu a văzut-o nimeni înainte să intre în platoul de la Acces direct. Vloggerul a spus că evenimentul prin care a trecut Mirela Vaida ridică o altă problemă, legată de persoanele care sunt angajate ca pază, unele fiind de multe ori absente.

„Paznicii o fi zis: ăsta-i rolul”

„Poate că paznicii de data asta nu dormeau și au văzut-o pe tanti aia dezbrăcată și, ce-o fi zis, ăsta-i rolul, nu știu, au chemat-o special… Mi se pare amuzant că femeia asta a venit să îi dea în cap Mirelei fix cu un bolovan, cum sunt majoritatea din emisiune”, a comentat destul de acid Andrei Cosmin pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Ancheta privind atacul care a avut loc la Acces direct este în continuă desfășurare. Se pare că femeia care a vrut s-o lovească pe Mirela Vaida cu un bolovan avea cel puțin un complice, o individă pe nume Lămâia Stănescu, căreia Antena 1 i-a dedicat spații ample de emisiune săptămâna aceasta pentru a afla adevărul.

 

ADVERTISEMENT
Tags: