ADVERTISEMENT
Life

Mirela Vaida a mințit în cazul agresoarei de la Acces direct? Un cunocut vlogger face acuzații grave

Autor: Dan Suta | 26.03.2021 | 17:15
Mirela Vaida a mințit în cazul agresoarei de la Acces direct? Un cunocut vlogger face acuzații grave
Mirela Vaida și emisiunea ei, critici din partea unui cunoscut vlogger. Foto: captură Antena 1

Mirela Vaida a început să fie pusă la zid de când era să fie omorâtă de o individă care a intrat în platoul Acces direct vinerea trecută, pe 19 martie.

ADVERTISEMENT

Unul din cei mai populari vloggeri din România, Andrei Cosmin, susține că tot ce se întâmplă în acest caz este o mascaradă și vine cu câteva argumente pentru a-și susține opinia.

Andrei Cosmin a postat un clip pe pagina sa de Youtube în care a comentat evenimentul monden care a ținut prima pagină a site-urilor din România timp de o săptămână, al atacului pe care l-a suferit Mirela Vaida în direct în emisiunea pe care o prezintă la Antena 1.

Mirela Vaida nu e foarte credibilă în ochii vloggerului Andrei Cosmin

Clipul lui Andrei a strâns aproape 190.000 de vizualizări pe Youtube, iar fanii tânărului sunt convinși că totul este o regie a postului de televiziune pentru audiență, ignorând faptul că în acest caz au intervenit autoritățile care au confirmat veridicitatea întâmplărilor.

ADVERTISEMENT

„Ar fi mai plauzibil dacă mi-ar zice cineva că l-a văzut acum pe Venom la Mega. Acum le-am dat și idee pentru următoarea ediție”, a spus la începutul videoclipului celebrul vlogger.

„Eu sunt cumva 50-50. De la emisiunea asta te poți aștepta la orice, dar pe de altă parte în lumea asta există și oameni nebuni”, a continuat acesta.

Andrei Cosmin spune că nu își explică faptul că pe acea femeie nu a văzut-o nimeni înainte să intre în platoul de la Acces direct. Vloggerul a spus că evenimentul prin care a trecut Mirela Vaida ridică o altă problemă, legată de persoanele care sunt angajate ca pază, unele fiind de multe ori absente.

ADVERTISEMENT

„Paznicii o fi zis: ăsta-i rolul”

„Poate că paznicii de data asta nu dormeau și au văzut-o pe tanti aia dezbrăcată și, ce-o fi zis, ăsta-i rolul, nu știu, au chemat-o special… Mi se pare amuzant că femeia asta a venit să îi dea în cap Mirelei fix cu un bolovan, cum sunt majoritatea din emisiune”, a comentat destul de acid Andrei Cosmin pe Youtube.

Ancheta privind atacul care a avut loc la Acces direct este în continuă desfășurare. Se pare că femeia care a vrut s-o lovească pe Mirela Vaida cu un bolovan avea cel puțin un complice, o individă pe nume Lămâia Stănescu, căreia Antena 1 i-a dedicat spații ample de emisiune săptămâna aceasta pentru a afla adevărul.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!