News

Mirela Vaida a născut! Mesajul pe care l-a transmis vedeta Antenei 1, imediat după ce a devnit din nou mamă

10.04.2019 | 11:08
Mirela Vaida a nascut Mesajul pe care la transmis vedeta Antenei 1 imediat dupa ce a devnit din nou mama

Mirela Vaida a născut astăzi! Al treilea copil al artistei a venit pe lume la ora 10:00 și a primit nota 10 la naștere. Fosta prezentatoare de televiziune a postat un mesaj pe o rețea de socializare unde le spune fanilor săi fiecare detaliu al fericitului eveniment. Nu cu m ult timp în urmă, vedeta se plângea de faptul că micuțul pare că se simte atât de bine în burtica ei, încât a ajuns să stea acolo până în ultima săptămână înainte de termen.

Mirela Vaida a născut!

Mirela Vaqida a devenit astăzi, 10 aprilie, mamaă pentru a treia oară. Artista a născut un băiețel sănătos și puternic. “La cât l-am amenințat că îl scot forțat dacă nu vine singur, Tudor Ștefan a sosit pe lume azi, 10 aprilie, ora 10!!! ?❤️? Un băiețel tare luminos, care s-a născut repede și ușor, după doar 1 ora jumătate de travaliu!

Cantărește 3500 g, are 51 cm și a primit nota 10 la naștere, ca și mami! ?? Vă scriu chiar din sala de nașteri dar mă opresc direct în sala de mese, că nu văd pe unde nasc de foame!! ? Vă mulțumim din suflet pentru toate gândurile bune!! Vă îmbrățișăm! Vaida & Co. ❤️?? “, a fost mesajul fostei prezentatoare de TV, după ce a născut.

Mirela Vaida a născut azi!
Mirela Vaida a născut azi!

“Mă simt însărcinată de vreo 2 ani”

„Da, știu!! Toată lumea mă întreabă cât mai am???? Mă simt însărcinată de vreo 2 ani, așa… și nu mai am răbdare!! Azi intru în săptămâna 40 și ultima!! Îl mai las nițel la „copt” și dacă nu vrea singur, îl scot cu forța la lumină! ☺️ Așa mi-a făcut și Vladimir!! Băieții ăștia… legați de mame până în ultima secundă!! ?? Și ce credeți? Dansez în fiecare seară cu copiii în brațe, sărim, fug după biciclete, ridic mobila, mă așez pe burtă să scot mașinuțele de sub pat, car sacoșe pline de cumpărături, fac piața!!