Life

Mirela Vaida a răbufnit în fața camerei de filmat: “E nenorocire! Nu vreau să mai aud de ea în veci!”

16.04.2021 | 11:22
Mirela Vaida a răbufnit în fața camerei de filmat:
Mirela Vaida și-a pierdut răbdarea la Te cunosc de undeva. "Nu mai pot!", a răbufnit vedeta. Sursă foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida și-a ieșit din sărite în fața camerelor de filmat, după ce a fost pusă într-o situație fără precedent. Vedeta Antena 1 a răbufnit la repetițiile pentru emisiunea Te cunosc de undeva!, unde, pentru prima dată, a recunoscut că personajul pe care îl are de interpretat i-a pus nervii la încercare.

Shakira, Madonna, Doina Badea sau Pink, niciuna dintre aceste transformări nu au adus-o pe Mirela Vaida într-o asemenea stare cum a reuşit personajul pe care îl va avea de interpretat sâmbăta aceasta la Te cunosc de undeva!.

ADVERTISEMENT

Pentru gala Seara de dans, Ruleta i-a adus Mirelei Vaida un personaj nu doar reprezentativ pentru muzica internaţională, ci unul care a inventat un stil de dans. Astfel, Mirela se va transforma sâmbătă în Gaby şi va interpreta El Meneaito.

Mirela Vaida, la Te cunosc de undeva: “Acasă am aruncat cu ele de toţi pereţii, nu mai pot!”

„Ozana, Dumnezeu mi-e martor că nu am avut parte de o provocare mai mare niciodată decât aceea de a cânta fără cap şi fără coadă, o înşiruire de cuvinte pe care nu le înţeleg! Nu înţeleg cum le împarte, cum respiră, cum se duce, o dată fraza e mai lungă, o dată mai sacadată…”, a dezvăluit Mirela la repetiţiile de canto.

ADVERTISEMENT
Mirela Vaida, la Te cunosc de undeva
Mirela se va transforma sâmbătă în Gaby şi va interpreta El Meneaito.

„Nu vrei să ştii cum arată foile mele pe care am încercat să învăţ această melodie! E nenorocire! Nu vreau să mai aud de ea în veci! Acasă am spart farfurii, am trântit vaze cu flori, am rupt foi şi am aruncat cu ele de toţi pereţii, nu mai pot!”, a povestit amuzată Mirela Vaida.

Cristi Iacob a venit imediat în întâmpinarea ei: „E clar, Mirela are sindromul Meneaito!”.

Cum va reuşi Mirela să depăşească toate problemele întâmpinare, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri