Life

Mirela Vaida a vorbit despre salariul de la Acces Direct: „Sunt plătită pe ediție. Suma nu e fabuloasă”

22.05.2020 | 18:41
Mirela Vaida a vorbit despre salariul de la Acces Direct Sunt platita pe editie Suma nu e fabuloasa
ADVERTISEMENT

Este prezentatoare emisiunii Acces Direct și ați crede că încasează lunar o sumă fabuloasă, în ton cu audiențele record de care se bucură producția Antenei 1 în această perioadă, datorită telenovelei cu Veronica Stegaru, cunoscută drept Vulpița și soțul său în rol principal.

Ei bine, chiar dacă nu vrea să dezvăluie suma exactă, Mirela Vaida recunoaște că banii i-au prins foarte bine, în condițiile în care toate celelalte proiecte ale sale au avut de suferit din pricina pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a vorbit despre salariul de la Acces Direct. Este plătită pe ediție

Într-un interviu acordat recent, vedeta a acceptat să vorbească deschis despre veniturile sale, dezvăluind câteva detalii din culisele negocierilor cu mai marii postului Intact. Totodată, prezentatoarea TV nu s-a arătat deloc deranjată de faptul că salariul său este un subiect de interes pe rețelele de socializare.

Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă, şi se înmulţeşte cu câte zile am lucrat.

ADVERTISEMENT

Pe mine nu mă afectează etichetele care mi se pun. Eu am făcut mai multe emisiuni LIVE, Acces Direct nu este prima. Atâta timp cât se vorbeşte, înseamnă că eşti important pentru ei”, a declarat Mirela Vaida.

Care a fost primul job al prezentatoarei Acces Direct

Chiar dacă acum nu ar mai renunța la cariera construită în ani de muncă pe micul ecran, aceasta nu a fost prima sa pasiune. Inițial, prezentatoarea TV a urmat cursurile Facultății de Drept și visa să devină o avocată de succes. Totul s-a schimbat, însă, la 180 de grade când se afla în anul doi și locuia în căminul de studenți. Atunci a căzut iremediabil în mrejele televiziunii și a avut primul job.

ADVERTISEMENT

În anul doi de facultate mi-a venit primul job. M-au chemat să dau probe pentru reporter. Şi mă ştii ca eu sunt guralivă, eram şi studentă la Drept. Îmi plăcea să mă aud. Aveam nervii tari.

M-au promovat destul de repede şi am ajuns să fac o emisiune destul de lungă, de matinal. Toată viaţa m-a urmărit emisiunea în direct. Nu s-au lipit de mine emisiunile înregistrate.

ADVERTISEMENT

Venea maşina de la televiziunea la care lucram şi mă lua de la scara căminului. Cine mai era ca mine, aveam maşină cu şofer. Şi câştigam o grămadă de bani, 1.400 de lei astăzi. Mama era învăţoare şi avea doar 1.000 de lei. Eram foarte mândră. Cu banii aia mi-am luat şi primul apartament, în rate, la care plătim şi acum”, a mai spus Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT