Life

Mirela Vaida, adevărul despre relația cu soțul ei, după 16 ani împreună: „Nu e doar lapte și miere între noi”

Mirela Vaida a spus adevărul despre relația cu soțul ei, cu care este împreună de 16 ani. Prezentatoarea a dezvăluit secretul unei căsnicii de durată.
23.09.2021 | 17:24
Mirela Vaida adevarul despre relatia cu sotul ei dupa 16 ani impreuna Nu e doar lapte si miere intre noi
Mirela Vaida, adevărul despre relația cu soțul ei, după 16 ani împreună. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a spus adevărul despre relația cu soțul ei, Alexandru Vaida, cu care este împreună de 16 ani. Cei doi au împlinit 12 ani de căsnicie, în urmă cu câteva zile.

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct a făcut câteva dezvăluiri despre mariajul ei cu bărbatul căruia i-a dăruit trei copii. Vedeta a vorbit despre secretele care i-au ajutat să aibă o relație atât de lungă.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida, adevărul despre relația cu soțul ei, după 16 ani împreună

Mirela Vaida a spus adevărul despre relația cu soțul ei, după 16 ani împreună. Prezentatoarea TV și Alexandru Vaida sunt căsătoriți din 2009 și au împreună trei copii, doi băieți și o fetiță. Vedeta a dezvăluit, recent, că și-ar dori și al patrulea copil în viitorul apropiat.

Prezentatoarea de la Acces Direct a recunoscut că lucrurile nu au fost întotdeauna ușoare între ea și partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT

Cei doi au reușit să treacă peste orice obstacol împreună și amândoi sunt fericiți de realizările lor. Mirela Vaida a dezvăluit care este secretul unei căsnicii de durată și care a funcționat și pentru ea și soțul ei.

Mirela Vaida a recunoscut că a fost nevoită să facă și unele compromisuri pentru ca mariajul ei să funcționeze. În plus, comunicarea reprezintă un alt secret pentru o căsnicie de durată.

ADVERTISEMENT

„Noi comunicăm tot timpul. Viaţa publică şi supraexpunerea m-au făcut ca, atunci când am un moment liber, să vreau să mi-l petrec doar cu soţul, cu familia, nu cu o gaşcă întreagă de prieteni.

Noi ne-am spus întotdeauna păsurile, ne-am şi certat, dar ne-am împăcat. Suntem o familie normală, organică, nu e doar lapte şi miere între noi.

ADVERTISEMENT

Cei 16 ani petrecuţi împreună înseamnă şi negocieri, şi compromisuri, a lăsa unul pentru celălalt, a-l înţelege pe cel de lângă tine, a-i lăsa un pic de spaţiu când simţi că are nevoie.

(…) Să nu porneşti de la ideea că familia este ca un pahar de unică folosinţă – la prima ceartă, îl arunci. Noi am evoluat împreună, am construit împreună și mergem mai departe”, a declarat Mirela Vaida pentru OK! Magazine.

În continuare, vedeta a mai spus că relația cu soțul ei este „organică, elastică, care se contractă, se dilată, îngheaţă, se topeşte”.

Alexandru Vaida preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Acesta nu are nici conturi pe rețelele de socializare și foarte rar a apărut în fotografii alături de soția lui.

ADVERTISEMENT
Tags: