Life

Agresoarea Mirelei Vaida, condamnată cu suspendare. Femeia care a intrat goală la ”Acces Direct” are de plătit despăgubiri postului Antena 1

Femeia care a intrat goală în studioul emisiunii ”Acces direct” și a aruncat o piatră în direcția Mirelei Vaida a fost condamnată. Agresoarea nu va face, însă, nici o zi de închisoare.
17.02.2022 | 17:39
Agresoarea Mirelei Vaida condamnata cu suspendare Femeia care a intrat goala la Acces Direct are de platit despagubiri postului Antena 1
Agresoarea Mirelei Vaida a fost condamnată / Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Episodul bizar în care o femeie a intrat goală în studioul emisiunii ”Acces Direct” de la Antena 1, și a încercat s-o lovească pe Mirela Vaida cu un bolovan, s-a încheiat cu o condamnare blândă pentru agresoare.

Antoanela Grigoraș a fost găsită vinovată pentru distrugere (2 luni de închisoare), tulburarea liniștii publice (3 luni de închisoare) și violarea sediului profesional (6 luni de închisoare). După contopirea pedepselor, femeia s-a ales cu o condamnare de 9 luni de închisoare.

ADVERTISEMENT

Agresoarea Mirelei Vaida va presta muncă în folosul comunității

Judecătorii au decis să schimbe pedeapsa cu un termen de supraveghere de doi ani, timp în care aceasta va fi obligată să se prezinte la serviciul de probațiune, să primească vizitele consilierului desemnat, să anunțe schimbarea locuinței, schimbarea locului de muncă și informații care să justifice controlul mijloacelor de existență.

Antoanela Grigoraș va trebui să presteze 45 de zile în folosul comunității în cadrul Consiliului Local Iași – serviciul administrativ sau la Spitalul Clinic de Recuperare Iași.

ADVERTISEMENT

În proces, Antena 1 s-a constituit parte civilă și va primi de la condamnată suma de 2.931,57 lei, reprezentând daune materiale. De asemenea, Grigoraș va trebui să achite și cheltuieli judiciare în valoare de 1.500 de lei. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în 10 zile.

Femeia rămâne internată la psihiatrie

În iunie 2021, Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct” ,a fost protagonista unui episod violent, în care o femeie a intrat complet goală în studio și a atacat-o cu un bolovan. Prezentatoarea s-a speriat, a început să țipe dar a reușit să se ferească din calea pericolului.

ADVERTISEMENT

Agresoarea, care fusese internată la un spital de boli nervoase din Iași, a intrat în studioul Antenei 1 printr-o ușă secundară care nu era asigurată. Ea nu a putut să explice motivele pentru care a apelat la un astfel de gest, susținând în fața polițiștilor că prezentatoarea îi datora o sumă de bani.

Ulterior, Antoanela Grigoraș a fost trimisă la Spitalul de Psihiatrie Pădureni-Grajduri, județul Iași, acolo unde se află și în prezent.

ADVERTISEMENT

Presupusa complice vrea 33.000 de euro de la Mirela Vaida

Mirela Vaida a renunțat să ceară despăgubiri de la agresoarea ei, însă FANATIK a aflat că prezentatoarea a ajuns să fie, ea însăși, dată în judecată de presupusa complice a femeii.

Lămîia Stănescu a acționat-o în instanță pe vedeta Antenei 1 la Judecătoria Sectorului 1 și îi cere daune morale de 33.000 de euro pe motiv că imaginea ei a fost folosită în cadrul show-ului de televiziune, fără un acord prealabil. Ea a cerut magistraților să constate ”caracterul ilicit al faptelor” iar primul termen al procesului va avea loc la începutul lunii aprilie.

Mirela Vaida a dezvăluit că a trăit un adevărat coșmar, la vremea respectivă. Ea spunea că primește amenințări explicite prin intermediul rețelelor sociale, inclusiv de la o persoană care se semna cu numele criminalei de la metrou, Magdalena Șerban. De asemenea, ea a mărturisit că agresoarea ei a încercat să mai intre o dată în studio, însă a găsit intrarea încuiată.

Mirela Vaida, vizitată și a doua oară de agresoarea ei

“Am din nou să vă dau o veste, pentru mine șocantă, pentru că ne vizează în mod direct și personal și fac un apel clar către Poliție și procurori. Antoanela, cea care a venit în direct să mă atace cu bolovanul, în urmă cu 2 minute a venit din nou la ușa pe care noi o ținem acum încuiată, aceeași ușă pe care ea a mai intrat o dată cu bolovanul, dezbrăcată, cum o știți. Ne-a spart toate geamurile.

M-am speriat foarte tare pentru că se auzeau bolovani trântiți în geam. Aceasta e mașina mea și îmi era foarte teamă că-mi va distruge mașina. Efectiv, suntem terorizați! Această femeie a făcut fix ca prima oară, s-a dezbrăcat după rulotă și a venit la fel cu pietroaie, doar că de data asta a fost ușa încuiată. Fac apel către autorități. Vrea să-mi ia gâtul, să vedem care pe care, mi se pare că ea e mai înțeleasă decât mine, care sunt victimă. Sub amenințare și teroare tot timpul n-ai cum să trăiești”, spunea Mirela Vaida la “Acces direct”.

Antoanela Grigoraș nu mai are voie să comită fapte de natură penală în perioada de probațiune, în caz contrar judecătorii putând comuta pedeapsa într-una cu executare.

ADVERTISEMENT