Life

Mirela Vaida, anunț de ultim moment, după cazurile de COVID de la Acces Direct. Fanii au reacționat imediat

24.07.2020 | 15:26
Mirela Vaida anunt de ultim moment dupa cazurile de COVID de la Acces Direct Fanii au reactionat imediat
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea „Acces Direct” a mărturisit că cei doi invitați permanenți, Veronica și Viorel Stegaru, au fost confirmați pozitiv la testul cu noul tip de coronavirus. Mirela Vaida s-a testat la rândul ei, rezultatul la testul rapid fiind negativ, însă mai aștepta răspunsul la cel care durează 24 de ore.

Vedeta Antena 1 nu a dat nicio declarație în acest sens, dar în urmă cu puțin timp a lăsat un mesaj pe rețelele de socializare. Mirela Vaida apare într-o imagine alături de cei trei copii, semn că rezultatul celui de-al doilea test COVID-19 a ieșit tot negativ.

ADVERTISEMENT

„Suntem bine cu toții! Mulțumim din suflet pentru gânduri și griji!! ???”, a scris frumoasa prezentatoare pe pagina sa de Facebook, unde reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. 

Prezentatoarea Mirela Vaida, mesaj după cazurile de coronavirus

„Mă bucur că sunteți bine cu toții. Multă sănătate!”, „Vă așteptăm la emisiune”,Sunteți tare frumoși cu toții să vă ferească bunul Dumnezeu de boala asta urâtă!”, „Multă sănătate și numai bine, liniște sufletească întregii familii”, sunt câteva dintre mesajele primite de Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT

Așadar, așa cum a anunțat cum o zi înainte, prezentatoarea este așteptată să revină în platoul „Acces Direct” pentru că rezultatul testului pentru COVID-19 a ieșit negativ.

„După ședința de sumar de la 16:30 au venit rezultatele. Așa că cea mai înțeleaptă decizie a fost să spunem Stop și să plecăm acasă. Am decis să difuzăm o emisiune pregătită pentru weekend.

ADVERTISEMENT

Deși eu nu am intrat direct cu ei, pentru că noi nu ne vedem decât în platou, unde stăm la o distanță de circa 3 metri, am decis să mă testez. Testul rapid a ieșit negativ.

Aștept rezultatul testului PCR, care sper că va veni foarte repede. Și dacă și acesta este negativ, voi veni la muncă”, a declarat Mirela Vaida despre cazurile COVID din emisiune.

ADVERTISEMENT

Suntem bine cu totii! Multumim din suflet pentru ganduri si griji!! ???

Posted by Mirela Vaida on Friday, July 24, 2020

Se difuzează sau nu Acces Direct în seara aceasta?

Concret, emisiunea de vineri, 24 iulie, se va desfășura fără invitații care au fost cap de afiș în ultimele șase luni, Viorel și Veronica Stegaru fiind internați în spital după ce s-au infectat cu coronavirus. Un alt membru al echipei, un reporter a fost diagnosticat la rândul său cu COVID-19.

Vestea că cei doi au virusul în organism s-a aflat cu o oră înainte de a intra în direct, imediat fiind introdus protocolul pe care echipa „Acces Direct” îl avea pregătit pentru situații de urgență. Acesta a fost motivul pentru care pe post a intrat o emisiune mai veche, ediție de weekend.

 

 

sanatate si numai bine liniște sufletească întregi familei??

ADVERTISEMENT