Life

Mirela Vaida are o mamă superbă. Fanilor nu le-a venit să creadă: Zici că sunteți surori

28.07.2020 | 11:39
Mirela Vaida are o mama superba Fanilor nu lea venit sa creada Zici ca sunteti surori
Mirela Vaida are o mamă superbă. Fanilor nu le-a venit să creadă: Zici că sunteți surori. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida are o familie de care este extrem de mândră, recent uimindu-și fanii după ce a publicat o imagine alături de femeia care i-a dat viață. Mama prezentatoarei „Acces Direct” de la Antena 1 i-a transmis fiicei sale multe dintre trăsăturile sale.

De profesie învățătoare, mama vedetei Antena 1, Elena Boureanu, lucrează la o școală din Iași. Cele două seamănă ca două picături de apă, multe persoane crezând mai degrabă că sunt surori decât mamă și fiică. Mirela Vaida este copia fidelă a femeii care a adus-o pe lume.

ADVERTISEMENT

„Ce bine semănați, păreți surori, nu mamă și fiică, felicitări pentru o mamă tânără și frumoasă!”, „Semănați ca două picături de apă. Zici că sunteți surori” sau „Două moldovence frumoase foc. Parcă sunteți surori!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite din partea internauților.

Prezentatoarea Mirela Vaida și mama sa, asemănare izbitoare

Mirela Boureanu Vaida este extrem de mândră de mama sa care este un sprijin necondiționat, mai ales de când a făcut-o bunică. Și nu o singură dată, ci de trei ori. Moderatoarea de la Antena 1 are numai cuvinte de laudă la adresa părintelui său cu care postează adesea imagini în mediul online.

ADVERTISEMENT

Elena Boureanu iubește să lucreze cu copiii și are o relație foarte apropiată cu fiica sa celebră cu care comunică zilnic la telefon și pe rețelele de socializare. Femeia este și un sprijin real în creșterea celor 3 copii pe care Mirela Vaida i-a adus pe lume.

„Sunt mândră de mama mea! Mereu un bun român și un păstrător de tradiții pentru toate generațiile de elevi care i-au trecut «prin mână»”, a scris prezentatoarea la un moment dat în dreptul unei imagini în care apare mama sa.

ADVERTISEMENT

Eu si mama… 💖

Posted by Mirela Vaida on Saturday, July 25, 2020

Moderatoarea Acces Direct, mărturisire despre sprijinul primit din partea mamei

„În anul doi de facultate mi-a venit primul job. M-au chemat să dau probe pentru reporter. Şi mă ştii că eu sunt guralivă, eram şi studentă la Drept. Îmi plăcea să mă aud. Aveam nervii tari.

M-au promovat destul de repede şi am ajuns să fac o emisiune destul de lungă, de matinal. Toată viaţa m-a urmărit emisiunea în direct. Nu s-au lipit de mine emisiunile înregistrate’’.

ADVERTISEMENT

 Venea maşina de la televiziunea la care lucram şi mă lua de la scara căminului. Cine mai era ca mine, aveam maşină cu şofer. Şi câştigam o grămadă de bani, 1.400 de lei astăzi’’.

Mama era învăţoare şi avea doar 1.000 de lei. Eram foarte mândră. Cu banii aia mi-am luat şi primul apartament, în rate, la care plătim şi acum”, a povestit vedeta despre începuturile sale în televiziune, relatează okmagazine.ro

ADVERTISEMENT