Life

Mirela Vaida, atacată fără milă pe rețelele de socializare! Care a fost motivul

20.07.2020 | 12:57
Mirela Vaida atacata fara mila pe retelele de socializare Care a fost motivul
Mirela Vaida, pusă la zid de fani după spectacolul din Herăstrău. Sursa foto: Captură TV
ADVERTISEMENT

Luna iulie a readus pe scenă întreaga trupă a teatrului de revistă Constantin Tănase din Capitală, într-o serie de spectacole intitulate sugestiv „Cu mască sau fără mască, oamenii vor să zâmbească!”, ce se desfășoară la grădina de vară din Parcul Herăstrău, cu respectarea tuturor măsurilor sanitare impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus.

Cea mai recentă reprezentație a avut loc weekendul trecut, când printre artiști care i-au încântat pe spectatori s-a numărat și Mirela Vaida. Dezinvoltă și plină de energie, cum o știm de pe micul ecran, vedeta a revenit la marea sa dragoste, muzica și a interpretat în stil propriu câteva dintre șlagărele iubite de generații întregi.

ADVERTISEMENT

Imediat după spectacol, frumoasa prezentatoare TV a ținut să le împărtășească prietenilor din mediul virtual  emoțiile care au încercat-o în acest moment special, dar s-a lovit de un val uriaș de critici legate nu doar de prestația sa artistică, ci și de Vulpița, personajul intens promovat în ultimele lunii la Acces Direct, emisiunea pe care o prezintă.

Mirela Vaida, pusă la zid după spectacolul din Herăstrău

Aseară, la spectacol, după multe luni de “necântat” și “nejucat”! Singurul loc în care eu sunt cu adevărat “EU” este pe scenă, atunci când cânt! Din păcate puțină lume îmi cunoaște această latura artistică….

ADVERTISEMENT

Și mai păcat este faptul că am din ce în ce mai puține câmpuri de manifestare în acest sens! Lumea nu mai are timp și chef de artă! “Sistemul” ne înghite!

Mulțumesc @teatrul.tănase și colegilor mei! Ne revedem pe 1 august la Grădina De Vară Herăstrău! Mulțumesc publicului minunat de aseară! Va iubesc!”, a scris Mirela Vaida pe contul său de Facebook, alături de o fotografie din timpul spectacolului.

ADVERTISEMENT

Deși spera ca fanii să se bucure alături de ea, îndrăgita artistă și prezentatoare TV s-a văzut nevoită să facă față unei tirade de comentarii negative la adresa calităților sale vocale. Inevitabil, în discuție a apărut și Vulpița, tânăra din Blăgești devenită vedetă peste noapte grație emisiunii Acces Direct.

Ce i-au scris prietenii virtuali

Ce voce? Rage nu cântă, cui îi place urletul, cum rage?” sau „Vulpița și vulpoiu, dacă erau, făceau bahaos acolo”, sunt doar două dintre comentariile acide venite din partea celor care îi urmăresc activitatea din mediul online.

ADVERTISEMENT

Oare de ce nu te mai vrea lumea? Din cauza “artei” tale de la antenă. Și de acum chiar ca nu o să te mai vrea lumea deloc. Nu te mai vrem nici la tv. Pleacă cu vulpita ta cu tot”, „Te-ai scos cu vulpița! Nu făceai bani la teatru nici în 9 ani cât ați scos cu vulpoii”, i-au mai scris aceștia.

ADVERTISEMENT