Life

Mirela Vaida, atacată în direct cu o piatră de o femeie dezbrăcată. Poliția, în platoul Antenei 1. Video

19.03.2021 | 17:34
Mirela Vaida atacata in direct cu o piatra de o femeie dezbracata Politia in platoul Antenei 1 Video
Mirela Vaida, atacată cu o piatră, în direct. Sursă foto: Captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a fost victima unui atac șocant în direct la Acces direct. O femeie dezbrăcată a ajuns în platoul emisiunii de la Antena 1 la începutul ediției de astăzi, 19 martie 2021, și s-a îndreptat cu o piatră către prezentatoare.

Momentul în care Mirela Vaida a fost atacată cu o piatră a fost surprins de camerele de luat vederi, căci evenimentul, după cum spuneam, s-a produs la începutul emisiunii.

ADVERTISEMENT

Mirela a spus că îi este frică să mai iasă din platou, iar la un moment dat un psiholog care a intrat în direct i-a spus că o va ajuta să treacă peste starea de șoc.

Mirela Vaida se teme pentru viața ei după ce a amenințat-o Magdalena Șerban

„Îmi este frică, Mă gândesc ce mi se poate întâmpla. Știți că emisiunea face și anchete, subiecte care deranjează, dar ăsta este rolul presei. Toți ne asumăm niște dușmănii când tragem semnale de alarmă. Ar trebui să fim protejați pentru că asta face presa”, a declarat Mirela Vaida încercând să treacă peste momentul de-a dreptul șocant.

ADVERTISEMENT

„Îmi este frică pentru viața mea, este o doamnă Magdalena Șerban care mi-a scris și pe Facebook, mi-a spus că: o să ies peste 16 ani și o să te omor, nu știu dacă este coincidență de nume. Femeia asta a venit fix la mine și m-a atacat cu pietroiul. Sunt șocată. Încerc să continui această emisiune”, a mai spus Mirela Vaida.

mirela vaida
Platoul Acces direct, distrus de o femeie înarmată cu o piatră
mirela vaida
Mirela Vaida abia a putut să spună ceva. Incidentul este investigat de Poliție

Poliția se află în platoul Acces direct

Prezentatoarea Antenei 1 a vrut la un moment dat să părăsească emisiunea, însă a fost convinsă în cele din urmă să rămână, cea care a ajutat-o să treacă peste acest moment a fost cântăreața Daniela Gyorfi, una dintre invitatele ediției de azi.

ADVERTISEMENT

Din informațiile oferite de Mirela Vaida, producătorii au apelat deja la Poliție pentru identificarea femeii, care a apărut dezbrăcată în platou distrugând o parte din decor. La această oră, Poliția se află în studioul Antenei 1.

„Ești o persoană expusă. Orice amenințare trebuie luată în serios. Nu mi se pare normal”, i-a spus Daniela Gyorfi Mirelei.

ADVERTISEMENT

 

Tags: