News

Mirela Vaida, cadou de la mama ei, înainte să nască a treia oară! Cum a reacționat vedeta

10.04.2019 | 11:21
Mirela Vaida cadou de la mama ei inainte sa nasca a treia oara Cum a reactionat vedeta
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a primit un cadou surpriză de la mama sa chiar înainte de a naște pentru a treia oară. Aceasta i-a dăruit diverse hăinuțe pentru noul bebeluș, dat fiind faptul că nu a apucat să cumpere mai nimic pentru nou-născut. Fosta vedetă de televiziune a născut astăzi, la ora 10:00. Tudor Ștefan a primit nota 10 la naștere, la fel ca și mama lui.

Ce cadou a primit Mirela Vaida de la mama ei?

Vedeta de televiziune a născut astăzi cel de-al treilea copil! Vedeta a primit un cadou foate folositor de la mama ei, chiar înainte să-l aducă pe lume pe Tudor Ștefan. Mama artistei i-a dăruit numeroase vestimentații pe care micuțul să le îmbrace. „Am primit pachet de la mama…???”, le-a mărturisit Mirela Vaida fanilor ei, alături de o fotografie cu hăinuțele.

ADVERTISEMENT
Caoul primit de Mirela Vaida de la mama ei
Caoul primit de Mirela Vaida de la mama ei. Fosta prezentatoare de televiziune a născut azi, 10 aprilie

Mirela Vaida a născut azi, 10 aprilie!

“La cât l-am amenințat că îl scot forțat dacă nu vine singur, Tudor Ștefan a sosit pe lume azi, 10 aprilie, ora 10!!! ?❤️? Un băiețel tare luminos, care s-a născut repede și ușor, după doar 1 ora jumătate de travaliu! Cantărește 3500 g, are 51 cm și a primit nota 10 la naștere, ca și mami! ??

Vă scriu chiar din sala de nașteri dar mă opresc direct în sala de mese, că nu văd pe unde nasc de foame!! ? Vă mulțumim din suflet pentru toate gândurile bune!! Vă îmbrățișăm! Vaida & Co. ❤️?? “, a fost mesajul Mirelei Vaida de pe o rețea de socializare, după ce a născut. Fosta prezentatoare de televiziune l-a așteptat mult pe al doilea băiețel, ajungând chiar în ultima săptămână de sarcină.  „Săptămâna 40!! Hai, Tudor!! Hai, că poți!! ??? Cât te mai așteptăm??”, spunea artista nerebdătoare să-l vadă pe micuțul care părea că își întârzie bine venirea.

ADVERTISEMENT