Life

Mirela Vaida, copleșită de emoții la serbarea copiilor. Carla și Vladimir au atras toate privirile cu ținutele lor. Foto

Mirela Vaida este mândră de reușitele copiilor săi, care au încheiat o etapă importantă din viață. Prezentatoarea de la Acces Direct s-a emoționat când a adus vorba de ei.
09.06.2022 | 17:10
Mirela Vaida coplesita de emotii la serbarea copiilor Carla si Vladimir au atras toate privirile cu tinutele lor Foto
Mirela Vaida, mândră de reușitele copiilor săi: ”Cât de repede trece timpul”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 este fericită și încântată că cei doi copii mai mari au terminat cu bine anul școlar. Cântăreața de muzică populară a realizat că timpul nu a stat deloc pe loc pentru cei mici, care au crescut rapid.

Mirela Vaida, mândră de reușitele copiilor săi: ”Cât de repede trece timpul”

Mirela Vaida a lăsat un mesaj emoționant de final de an școlar și a făcut o serie de dezvăluiri despre copiii săi. Fosta concurentă de la Te cunosc de undeva s-a bucurat din plin de serbările organizate de educatoare și învățătoare.

ADVERTISEMENT

Numai cine nu-i părinte nu știe câtă emoție, câtă mândrie și câtă bucurie poate aduce o zi de serbare! Azi, Vladimir a spus «La revedere, grădiniță!», iar Carla a încheiat clasa pregătitoare!

Tudor cel Viteaz trece în grupa mijlocie! De la anul am doi școlari și nu-mi vine să cred cât de repede trece timpul!

ADVERTISEMENT

Mulțumesc doamnelor educatoare și învățătoare de la Școala și Grădinița Ghermănești că ne fac copiii «oameni mari»!

Uite așa, mai încheiem o etapă importantă a vieții și a copilăriei fără griji! Să vină vacanță mare! Vă îmbrățișăm!”, este mesajul transmis de vedeta de la Antena 1 pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT
Mirela Vaida, copii
Mirela Vaida, copii. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Mirela Vaida, imagini de la festivitățile de final de an școlar

Mirela Vaida a postat și câteva imagini de la festivitățile de premiere, unde fiica sa, Carla, a purtat un costum similar cu cel al Scufiței Roșii. Copila a terminat clasa pregătitoare, în timp ce fratele cel mare, Vladimir, grădinița.

Băiatul cel mare a purtat o cămașă albă cu imprimeu și o pereche de pantaloni scurți. Ținuta sport, dar elegantă a fost perfectă pentru o zi de vară, dar și pentru o petrecere în toată regula la grădiniță.

ADVERTISEMENT

De anul viitor ambii vor fi elevi, în timp ce fiul cel mic, Tudor, va merge în continuare la grădiniță. Ciuci, așa cum este alintat de artistă, va mai rămâne alături de doamnele educatoare încă doi ani de acum înainte.

ADVERTISEMENT