Life

Mirela Vaida depune plângere penală, după ce a fost atacată în direct! Simona Gherghe o susține

22.03.2021 | 10:23
Mirela Vaida depune plangere penala dupa ce a fost atacata in direct Simona Gherghe o sustine
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a anunțat că depune plângere penală împotriva femeii care a încercat să o lovească cu o cărămidă în show-ul Acces Direct. Simona Gherghe o susține pe vedetă și îi trimite un mesaj de încurajare.

Potrivit spynews.ro, prezentatoarea de la Antena 1 urmează să se prezinte perioada asta la Secția 4 de Poliție din Capitală pentru a depune o declarație împotriva femeii din județul Iași, care a intrat dezbrăcată în platou vineri, 19 martie 2021, chiar la începutul ediției.

ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară se teme pentru viața ei, dar și pentru a familiei. În cazul în care se va dovedi că atacatoarea Mirelei Vaida a avut discernământ riscă să petreacă ani buni în închisoare, în prezent fiind internată la Spitalul Alexandru Obregia din București.

Mirela Vaida, plângere pe numele agresoarei. Are parte de susținerea Simonei Gherghe

„Mirela, știu că treci prin momente cumplite. Sper doar că puii tăi să nu fi văzut scena de ieri. Inima sus! O să fie bine! Suntem alături de voi.

ADVERTISEMENT

Iar celor care cred că ce s-a întâmplat ieri, în direct, este un fake, le spun doar că breșe în securitate s-au văzut și la case mai mari, în cazul președinților. Nu te pui cu mintea unui om bolnav.

E groaznică scena și da, nu e deloc normală situația, dar nu credeți în scenarii. Știu bine locul, știu și oamenii de acolo și a fost o eroare de securitate. 

ADVERTISEMENT

Și, mai cred că cei de acolo vor fi mai în siguranță de acum încolo. Iar puterea unui gând bun ajută întotdeauna”, a scris Simona Gherghe pe una dintre rețelele sale de socializare.

Mirela Vaida a fost atacată de o femeie care a pătruns în platoul emisiunii „Acces Direct” printr-o ușă lăturalnică, care era lăsată nesupravegheată. Atacatoarea a intrat complet dezbrăcată și nestingherită, fiind ”înarmată” cu o cărămidă.

ADVERTISEMENT

Producătorii show-ului de la Antena 1 au chemat Poliția și Ambulanța, reușind să adune numeroase probe pentru anchetă. Sticla din platou a fost spartă de atacatoare, despre care se știe că este din județul Iași și suferă de probleme de ordin psihic.

Vedeta a mărturisit că este în stare de șoc, fiind speriată pentru viața sa. Actrița a asigurat oamenii că totul a fost pe bune, nicidecum nu a fost o regie, așa cum s-a mai întâmplat și în alte cazuri.

ADVERTISEMENT