Life

Mirela Vaida, despre schimbările suferite în pandemie. Cum a afectat-o virusul pe vedetă

02.11.2020 | 16:30
Mirela Vaida despre schimbarile suferite in pandemie Cum a afectato virusul pe vedeta
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a vorbit recent despre cum s-a schimbat viața sa de când a apărut pandemia de coronavirus. Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” susține că virusul din China a afectat-o, chiar dacă a avut apariții constante pe micile ecrane. 

Frumoasa vedetă este de părere că oamenii ar trebui să aprecieze la timp ceea ce au, nu să se plângă că viața este plictisitoare. COVID-19 ne-a dovedit tuturor că plictiseala nu este ceva ieșit din comun, blondina apreciind fiecare clipă alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT

În plus, moderatoarea de la Antena 1 a învățat și lucruri bune în pandemie, cel mai important fiind faptul că a avut timp să stea mai mult cu cei mici. Ultimele 6 luni au fost pentru Mirela Vaida precum „reîntoarcerea la cuib”, dezvoltarea copiilor fiind un lucru notabil.

Mirela Vaida vorbește despre modificările suferite din cauza virusului din China

„Mi se pare că trece o veșnicie în fiecare zi, așteptând să ne întoarcem la viața de dinainte, pe care de multe ori nu o agream, ori ni se părea obositoare, ori ni se părea plictisitoare, ori că nu ne dă prea mult din ceea ce îi cerem.

ADVERTISEMENT

Iată că, de data asta, viața ne-a arătat că poate fi și mai plictisitoare de atât, dacă pot spune așa, și că ar fi trebuit să o prețuim la timp. 

Eu zic să învățăm din fiecare zi pe care o trăim, să îi mulțumim lui Dumnezeu că suntem încă sănătoși, pentru că trebuie să fim conștienți că este posibil să picăm cu toții la un moment dat și să ne dorim să revenim la viața de dinainte. 

ADVERTISEMENT

Deși,  dacă  mă  întrebați pe mine ce am învățat bun din această perioadă, aș spune că întoarcerea la cuib a fost plusul, dacă pot să spun așa, al întregii perioade.

Pentru că am stat mai mult cu copiii, pentru că ne-am apropiat de ei, pentru că ei s-au dezvoltat altfel în preajma noastră în ultimele 6 luni.

ADVERTISEMENT

Consider că, dincolo de lucrurile înfiorătoare care se întâmplă în jurul nostru, ar trebui să vedem partea bună, și asta cred eu că este partea bună”, a declarat Mirela Vaida într-un interviu pentru revista VIVA.

Prezentatoarea TV s-a bucurat să stea mai mult alături de copii, a gătit și a făcut lucruri pe care în mod normal nu ar fi avut timp să le facă. Vedeta și-a ținut fanii la curent în toată această perioadă, împărtășind cu internauții rețete sau momente memorabile.

ADVERTISEMENT