Life

Mirela Vaida, despre debutul în televiziune: „Am intrat într-o bluză de trening”

13.11.2020 | 08:45
Mirela Vaida despre debutul in televiziune Am intrat intro bluza de trening
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida este o prezență constantă pe micile ecrane, având deja o carieră de succes în spate. Frumoasa blondină este apreciată de telespectatori, însă puțină lume știe cum a ajuns în televiziune în urmă cu mai bine de 16 ani. 

Vedeta a făcut dezvăluiri remarcabile despre primele apariții pe sticlă, precizând că era studentă la Facultatea de Drept când a mers la primul casting. Prezentatoarea avea nevoie de un loc de muncă, mai ales că locuia la cămin și avea și alte cheltuieli.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea de la „Acces Direct” își amintește că a pornit de jos cu munca în televiziune. Mirela Vaida a făcut muncă de teren și a sunat invitații de la emisiunea unde lucra până a ajuns să apară efectiv pe micile ecrane în fața oamenilor.

Mirela Vaida, despre prima apariție pe sticlă. Ce ținută a purtat blondina

Îndrăgita vedetă a povestit într-un interviu pentru revista VIVA că munca în televiziune nu o obosește absolut deloc, ci chiar a luat-o ca pe o provocare. Primele amintiri ale blondinei despre apariția pe sticlă o trimit cu gândul la ținuta purtată în urmă cu 16 ani.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a mărturisit că a apărut în prima sa emisiune într-o bluză de trening de culoare albastră pentru că la vremea respectivă nu era nimeni care să-i pregătească ținutele, așa cum se întâmplă acum când apare impecabilă în platoul de la Antena 1.

„Eu am debutat în televiziune dintr-o întâmplare. Voiam să fiu independentă, voiam să îmi iau viața în mâini, să plec, să mă desprind de cuib și să învăț lucruri noi.

ADVERTISEMENT

Așa că am venit în București, am terminat Facultatea de Drept de la Universitatea din București, cu rezultate zic eu foarte bune, dar a fost și nevoie să mă angajez, pentru că deja Capitala venea la pachet cu alte cheltuieli. 

Dacă voiai să ieși în afara căminului, să te îmbraci mai altfel decât aveai tu în geamantanul de acasă, trebuia să muncești. Ori, asta m-a determinat să dau un casting și să intru în televiziune. Au trecut 16 ani de atunci și mă gândesc cu emoție că nu știu când au trecut. 

ADVERTISEMENT

În televiziune, am pornit de la munca de jos, de la munca de teren, tot ce înseamnă editare, adunări de informații, materiale, sunat invitați, pregătit efectiv rubrica pe care o aveam de prezentat într-un matinal, dar îmi dau seama că, fără această etapă, nu aș fi ajuns poate unde sunt astăzi.

Eu venisem să fac Facultatea de Drept și după aceea habar nu aveam ce urma să se întâmple cu mine, dar iată că destinul m-a adus în televiziune și sunt aici de 16 ani, încă făcând emisiuni zilnic în direct. 

Primele amintiri de pe micul ecran sunt emoțiile. În prima emisiune am intrat într-o bluză de trening albastră, cu foarte multe culori pe mâneci, pentru că nu ne îmbrăca nimeni acum 16 ani. 

Stau și mă gândesc cum de am intrat eu în trening și cum de am avut curajul să mă înham la o astfel de treabă, care nu era atunci pentru orice tânăr”, a povestit Mirea Vaida, potrivit sursei citate mai devreme.

ADVERTISEMENT