Life

Mirela Vaida, din nou în pericol! Prezentatoarea Acces Direct, amenințată cu moartea: “O să meargă în cărucior”

13.04.2021 | 18:43
Mirela Vaida, din nou în pericol! Prezentatoarea Acces Direct, amenințată cu moartea:
Mirela Vaida, din nou în pericol! Sursă foto: Captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida este din nou în pericol. Se pare că Lămâia Srănescu, complicele agresoarei de la Acces Direct, plănuiește un nou atac. Prezentatoarea de la Antena 1 se teme pentru viața ei.

UPDATE 18.17: Lămâia Stănescu și-a făcut iar apariția în apropiere de platoul de televiziune, în care se filmează Acces Direct. Mirela Vaida a decis să meargă spre ea, să o confrunte pe femeia care a amenințat-o cu moartea.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, prezentatoarea și-a rugat colega să sune la Poliție, pentru a o reține pe Lămâia.

“E destul de schimbătoare. Lămâia, ce faci? Știi cine sunt? De ce ai spus să mă vezi în scaun cu rotile?”, a întrebat Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT

“Vă cer iertare! Ea a scos ideea, în tren. (n.r. Antonela despre banii Mirelei Vaida) Antonela Grigoraș a spus, a spus: eu îi fac figura lui Mirela Vaida.

Eu nu cu dumneavoastră am avut treabă, eu am avut cu doamna Simona Gherghe. M-au externat de la Socola, mi-a dat o doamnă un milion.

Veronica este din Iași. (n.r. femeia cu care a vorbit despre atac) M-a înjurat, la telefon. Nu cerșește, e la spitalul Pașcani, cu cancer. Antonela a fost cu ideea, nu Veronica. Azi am zis așa la nervi.

ADVERTISEMENT

Aceea e bolnavă cu capul. (n.r. femeia din Bacău care vrea să o omoare pe Mirela Vaida) Îl chema Viorel (pe un bărbat în blugi și cămașă albastră) M-am întâlnit cu el în Gara de Nord, nu e de aici”, a spus Lămâia Stănescu.

Mirela Vaida si Lamaia Stanescu
Mirela Vaida, față în față cu Mirela Vaida. Sursă foto: Captură Antena 1

Se pare că Lămâia a dat iar târcoale pe lângă studioul utilizat de postul TV pentru filmarea emisiunilor. Fiind prinsă de angajați și pusă în fața întrebărilor adresate de reporterul Acces Direct, Lămâia Stănescu a făcut o serie de declarații șocante.

“În ziua în care m-a atacat, Antonela a fost dusă la spital. Lămâia a sunat la 112 și a fost dusă la Obregia. Cu cine a stat în ziua atacului meu, în aceeași cameră, toată noaptea? Cu atacatoarea mea. Nu fur curent din Antenă, nu am mașină de lux, rată de 350 de euro pe lună, cu 6.000 de euro avans”, a povestit Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT
Lamaia Stanescu
Lămâia Stănescu o amenință cu moartea pe Mirela Vaida. Sursă foto: Captură Antena 1

Mirela Vaida, amenințată din nou cu moartea, după atacul de la Acces Direct!

Se pare, conform declarațiilor făcute de Lămâia Stănescu, că ar fi vorba despre o femeie care a orchestrat întreg atacul. Mai mult decât atât, persoana care a plănuit tot, dorește să o vadă moartă pe Mirela Vaida.

“Am venit să vorbesc ceva cu Mirela Vaida. I-am spus lui Antonela să nu intre prin spate, că pe acolo nu e voie. Am dormit acolo pe bancă. Nu știu de unde a luat bolovanii.

Eu am fost la Mega, să cumpăr pilaf. Vaida trebuia să o ajute. Știa de intrare, a îndrumat-o lumea.  Are telefon, sub rulotă. L-a băgat acolo ca să n-o sune doamna Rodica, Veronica, Găina, oameni din alte țări.

ADVERTISEMENT

Are mașină de lux, a furat la viața ei, a mințit la viața ei. Nu pot să îi dau numele lui doamna mea, știam că urmează să înceapă emisiunea, Vaida o să fie dată afară.

Nu se știe. (n.r. dacă plănuiește un nou atac) Oricum pe Mirela Vaida o am și în minte. Cineva, dar tac și înghit, nu dau numele. (n.r. cine vrea să o omoare pe prezentatoarea TV)

Este femeie, ea poate oricând să vină. E din Bacău. Nu vă interesează pe voi ce face dânsa și ce armă folosește. O să aibă și picioarele rupte Mirela Vaida, o să meargă în cărucior. O să fie cumplit’‘, a spus Lămâia Stănescu.

Ce măsuri a luat acum prezentatoarea de la Acces Direct

Mirela Vaida a decis să depună o plângere penală împotriva complicelui agresoarei de săptămânile trecute.

”Am văzut și eu în culise ceea ce ați văzut și dumneavostră la televizor. Recunosc că nu este deloc ușor, mai ales că eu nu am văzut aceste imagini, doar m-au sunat colegii astăzi, când încă eram acasă și mi-au spus că din nou am primit amenințări, chiar în fața redacției Acces Direct de la aceeași Lămâia Stănescu, despre care noi am mai vorbit.

Noi am alertat Poliția, iar acum ea s-a întors, înțeleg că ieri a fost externată de la Spitalul Socola din Iași, iar azi era în București, amenințându-mă cu moartea. Nu cred că mai vorbesc nici măcar de frică, acum simt revoltă, pentru că oamenii care ar fi trebuit să-și facă treaba nu au făcut nimic”, a spus Mirela Vaida.

”Am făcut plângere penală împotriva acestei femei, am identificat-o ca și complice, s-a arătat clar că aceasta era complice, înțeleg că Poliția a chemat-o la un interogatoriu, Lămâia a spus că ea nu are nicio legătură, iar acum ați văzut, a revenit și ați auzit ce a avut de spus.

Acum mă întreb către cine să mă mai îndrept. Astăzi voi arăta tot ceea ce știu, am zis să las autoritățile să-și facă treaba, dar viața mea cine o apără? Atunci o să arătăm noi tot ceea ce știm și o să vedem cine ne răspunde”, a completat Mirela Vaida.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri