Life

Mirela Vaida, escapadă neplanificată în străinătate. Unde a plecat prezentatoarea de la Acces Direct

Mirela Vaida a avut parte de o escapadă neplanificată în străinătate. Află unde a plecat prezentatoarea de la Acces Direct.
01.09.2021 | 16:45
Mirela Vaida escapada neplanificata in strainatate Unde a plecat prezentatoarea de la Acces Direct
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida și soțul ei au plecat într-o scurtă vacanță neplanificată. Cei doi nu au luat și copiii și s-au bucurat de câteva clipe în doi, prima destinație vizitată fiind capitala Ungariei.

Prezentatoarea de la „Acces Direct” și-a dorit să profite de zilele libere rămase și să se aventureze pe drumuri și să descopere locuri noi. Blondina a fost plecată și într-o vacanță cu copiii, unde cei mici s-au distrat și s-au bucurat de mare.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida, escapadă neplanificată în străinătate. Unde a plecat prezentatoarea de la Acces Direct

Mirela Vaida și soțul ei au plecat într-o vacanță neplanificată și au decis să viziteze locuri noi în zilele libere care le-au mai rămas.

Vedeta a postat pe rețelele sociale mai multe imagini din prima destinație vizitată, Budapesta. Capitala Ungariei a fost pe placul prezentatoarei de la Antena 1 și a avut numai cuvinte de laudă pentru acest oraș.

ADVERTISEMENT

„Am ajuns aseară în Budapesta, deși ieri dimineață nu aveam nimic in plan! Îmi părea rău de cele câteva zile rămase libere și aș fi vrut să fac o nebunie! Și-am făcut-o!

Ne-am urcat în mașină (fără copii) și-am plecat unde am văzut cu ochii! Am mers 10 ore fără oprire! Mă rog, din cele 10 ore, 5 le-am făcut doar până la Sibiu, bară la bară! Dar a meritat drumul!

ADVERTISEMENT

Am descoperit o capitală occidentală, cosmopolită, civilizată, cu o arhitectură atât de bine conservată, cu clădiri curate și străzi liniștite, cu mâncare bună, cu oameni faini, cu o cultură și o istorie de care fiecare cetățean e mândru! Mi-a întrecut toate așteptările!

E atât de aproape de noi și, totuși, atât de departe… Mâine nu știm unde mai oprim! Dar nu asta-i frumusețea unei vacanțe neplanificate?”, a scris Mirela Vaida pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea TV s-a panicat din cauza copiilor ei în vacanță

Prezentatoarea de la „Acces Direct” a fost plecată în Turcia împreună cu familia, unde s-a bucurat de clipe de vis la mare și de momente unice alături de soț și de cei trei copii.

Deși ar fi trebuit să fie fără griji, Mirela Vaida s-a panicat după ce și-a văzut copiii în toboganele uriașe dintr-un parc de distracții acvatic. Deși soțul ei se asigura că îi prinde pe cei mici, blondina nu și-a luat ochii de la ei.

„Vai de capul meu! Numai mamă să nu fii în momente din astea. Privesc cu îngrijorare și atenție. Am trei copii mici în piscina asta nebună”, scria vedeta de televiziune pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT
Tags: