Life

Mirela Vaida, gafă de proporții la TV! Ce a putut spune prezentatoarea la Acces Direct

Mirela Vaida, gafă de proporții La TV, în direct la emisiunea pe care o prezintă. Vedeta a spus niște vorbe ce i-au supărat rău pe fani.
12.01.2023 | 20:43
Mirela Vaida gafa de proportii la TV Ce a putut spune prezentatoarea la Acces Direct
Mirela Vaida, gafă de proporții la TV! Ce a putut spune prezentatoarea la Acces Direct Foto Captură Acces direct
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a făcut o gafă de proporții în direct, în cadrul emisiunii Acces Direct, pe care o prezintă.

Mirela Vaida, gafă de proporții la TV

Vedeta a vrut să facă o urare frumoasă pentru urmăritorii emisiunii la început de an, dar a reușit să facă o gafă de proporții, pentru care fanii nu au iertat-o, ba chiar au taxat-o foarte dur.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a vrut să le ureze un an nou plin de bucurii și împliniri celor de acasă, doar că a făcut o greșeală colosală.

Astfel, ea a ajuns să spună că le dorește spectatorilor să aibă cât mai multe nenorociri  în viața lor.

ADVERTISEMENT

„Vă dorim încă de la început de an multă sănătate, bucurii, liniște, pace, să avem cât mai puține subiecte despre necazuri și cât mai multe despre nenorociri, însă din păcate și acestea fac parte din viața de zi cu zi a noastră”, a spus Mirela Vaida, în direct, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Mirela Vaida, aspru criticată de fani

Videoclipul cu Mirela Vaida spunând aceste lucruri a devenit viral și, desigur, reacțiile din partea românilor nu au întârziat să apară, aceștia criticând-o pe vedetă pentru ceea ce a putut spune în direct la televizor.

ADVERTISEMENT

O admiratoare a vedetei chiar spunea că a crezut că nu a auzit bine ce se spunea la televizor, iar un al fan mărturisea că Mirela Vaida a avut prea multe emisiuni cu Vulpița și Viorel și de aceea a putut să spună „la cât mai multe nenorociri”.

„Mulțumim la fel! La toată familia ta și la tot ce iubești tu/ Am prins asta la TV, dar m-am gândit că nu am auzit bine/ Cel puțin e sinceră/ Doamne ajută, mulțumim asemenea. Foarte drăguț că te-ai gândit la noi.

ADVERTISEMENT

„Îmi place că ăla o aprobă din cap/ Nu se poate așa ceva!/ A vorbit de toți banii/ Săraca, a avut prea multe emisiuni cu Vulpița și Viorel”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

ADVERTISEMENT