Life

Mirela Vaida, ieșire nervoasă după ce a fost amendată de Poliția Rutieră. Ce a pățit prezentatoarea de la Acces Direct

Mirela Vaida, revoltată pentru că a fost sancționată de Poliția Rutieră. Cum a ajuns moderatoarea de la Acces Direct în această situație.
01.10.2023 | 20:55
Mirela Vaida iesire nervoasa dupa ce a fost amendata de Politia Rutiera Ce a patit prezentatoarea de la Acces Direct
Mirela Vaida, revoltată pentru că a fost sancționată de Poliția Rutieră. Cum a ajuns moderatoarea de la Acces Direct în această situație. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta actriță a Teatrului de Revistă Constantin Tănase a avut o ieșire nervoasă după ce a fost amendată de Poliția Rutieră. Ce a pățit prezentatoarea de la Acces Direct și ce urmează să facă mai departe.

Mirela Vaida, revoltată pentru că a fost sancționată de Poliția Rutieră. Cum a ajuns moderatoarea de la Acces Direct în această situație

Mirela Vaida se arată foarte revoltată pentru că a fost sancționată de Poliția Rutieră cu suma de 200 de lei. Moderatoarea de la Acces Direct le-a povestit urmăritorilor cum a ajuns în această situație, după ce a parcat într-un loc nepermis pentru a se prezenta la Teatrul de Revistă unde avea spectacol.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc în cursul serii de sâmbătă, 30 septembrie 2023, vedeta precizând că circulația în perimetrul instituției era închisă. Concret, Calea Victoriei devine pietonală în weekend și acesta este motivul pentru care artista nu a reușit să lase mașina în parcare.

„Am și o problemă, că nu mă băgam dacă nu aveam o problemă. Vreau să trimit și eu un mesaj Primăriei Capitalei, ai cărei angajați suntem, că noi, Teatrul de Revistă, suntem, practic, finanțați de Primăria București.

ADVERTISEMENT

Cum să facem, când venim la muncă cu mașina, cu ce să venim altceva, că eu stau la 30 de km de Capitală, unde să parcăm ca să nu ne amendați. Circulația e închisă și pune poliția, garduri, zice: «Nu treceți», bandă galbenă. 

Ok, nu trecem, parcăm, dar ce facem, că după aceea ne amendați. Tocmai am primit o amendă de 200 de lei de la Primăria Capitalei, care, practic își amendează angajații că vin la muncă.

ADVERTISEMENT

Deci, eu trebuie să plătesc 200 de lei amendă că am fost aseară la Teatrul de Revistă și am parcat pe lângă Sala Palatului, pentru că nu aveam unde să parchez”, a povestit Mirela Vaida pe Instagram.

Mirela Vaida a fost amendată
Mirela Vaida a fost amendată pentru parcare neregulamentară. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Mirela Vaida, supărată după ce a fost amendată

Mirela Vaida este foarte supărată că a fost amendată de Primăria Capitalei în a cărei subordine se află Teatrul de Revistă Constantin Tănase unde lucrează. Cântăreața de muzică populară este revoltată de această situație.

ADVERTISEMENT

În prezent, vedeta de la Antena Stars așteaptă un răspuns din partea autorităților. Mai mult, spune că reprezentanții Primăriei sunt cei care trebuie să se ocupe să dea locuri de parcare instituțiilor publice din subordinea lor când închid străzile circulației auto.

ADVERTISEMENT