Life

Mirela Vaida, imagine de colecție din vacanță, cu toată familia. Prezentatoarea l-a sărbătorit pe fiul cel mare, Vladimir

Mirela Vaida a publicat o fotografie unică în care apare alături de cei trei copii și de soțul ei, cu care postează foarte rar imagini în mediul virtual.
20.08.2021 | 22:42
Mirela Vaida imagine de colectie din vacanta cu toata familia Prezentatoarea la sarbatorit pe fiul cel mare Vladimir
Mirela Vaida, imagine de colecție din vacanță, cu toată familia. Prezentatoarea l-a sărbătorit pe fiul cel mare, Vladimir. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Acces Direct le-a arătat tuturor imaginea de colecție, din vacanța petrecută în Turcia, în care apare cu toată familia, de la mic la mare.

Nu lipsește nici partenerul de viață al vedetei de la Antena 1, Alexandru Vaida, care nu obișnuiește să apară în public, preferând să fie o persoană discretă din acest punct de vedere.

ADVERTISEMENT

Și pentru că poza este una unicat, Mirela Vaida a mărturisit că a fost realizată cu o ocazie extrem de specială, și anume aniversarea fiului ei cel mare.

Mirela Vaida, fotografie unică alături de cei trei copii. Ce motiv de sărbătoare a avut vedeta de la Acces Direct

Vladimir, băiatul cel mare al vedetei de la Acces Direct, a împlinit frumoasa vârstă de 5 ani, iar Mirela Vaida nu a ratat ocazia de a-l sărbători chiar dacă este în concediu.

ADVERTISEMENT

Blondina a petrecut alături de familia sa, ziua de naștere a fiului ei fiind una care nu va fi dată uitării prea curând, mai ales că a fost făcută publică în online.

„La mulți ani, Vladiuc-Haiduc!! 5 anișori azi! Îți mulțumim! 🎉”, este mesajul lăsat de cântăreață pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Postarea fostei concurente de la „Te cunosc de undeva!” a fost extrem de apreciată de internauți, care i-au lăsat foarte multe felicitări și mesaje.

Și aceasta nu este singura imagine publicată de artistă, care a mai postat o fotografie în care apare cu un pahar de răcoritoare în mână, de data asta pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida)

Cine este soțul Mirelei Vaida. Nu e persoană publică

Atenția nu a fost îndreptată numai spre fiul Mirelei Vaida, ci și spre soțul ei, care nu este persoană publică. Vedeta este căsătorită cu Alexandru Vaida din anul 2009 și au împreună trei copii.

Soțul cântăreței și prezentatoarei TV este un om de afaceri destul de retras, director al unei companii comerciale, care călătorește destul de mult prin țară.

Bărbatul nu este adeptul rețelelor de socializare, dovadă că nu are nicio pagină deschisă pe Facebook sau pe Instagram. El preferă să fie discret.

ADVERTISEMENT