Life

Mirela Vaida, imagine de mii de like-uri! Unde a ajuns vedeta TV: “Zăpadă multă! Nu ne-am speriat”

Mirela Vaida a reușit să obțină o avalanșă de aprecieri din partea urmăritorilor săi după ultima escapadă. Imaginile sunt de-a dreptul spectaculoase.
20.11.2022 | 14:35
Mirela Vaida imagine de mii de likeuri Unde a ajuns vedeta TV Zapada multa Nu neam speriat
Mirela Vaida a reușit să strângă un număr record de aprecieri cu ultima fotografie postată. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România.

Mirela Vaida, imagini de poveste din Bucovina

Prezentatoarea de la ”Acces Direct” a reușit deci să își creeze o comunitate destul de mare. Are urmăritori care o felicită pentru ceea ce face, în timp ce alții o încurajează pentru curajul său.

Cea mai recentă postare a vedetei de la Antena Stars a reușit să adune însă în mai puțin de jumătate de oră mii de aprecieri.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a plecat în Bucovina pentru două zile în interes profesional și iată că a reușit să facă tot ceea ce și-a propus.

A imprimat câteva piese noi de folclor, a filmat un videoclip, însă nu avea să știe că va vedea și prima ninsoare din acest an, într-un cadru de poveste.

ADVERTISEMENT

Deși sâmbătă vremea era cât se poate de frumoasă, iată că până duminică la prânz, zăpada s-a depus, iar vedeta a profitat de moment pentru a-și face câteva fotografii de poveste.

”Am venit în Bucovina pentru două zile, cu gândul să realizez foarte multe lucruri! Părea imposibil să le fac pe toate, dar Dumnezeu și oamenii buni de aici mi-au ajutat! (…)

ADVERTISEMENT

Doar că cerul senin de ieri a adus, peste noapte, zăpadă groasă în toată Bucovina! Nu ne-am speriat! Ne-am adaptat!”, a scris Mirela Vaida în dreptul imaginilor publicate pe contul personal de Facebook.

Mirela Vaida, număr record de aprecieri în doar câteva minute

În fotografii, prezentatoarea de la ”Acces Direct” poartă un costum popular, iar cadrul este unul parcă rupt dintr-un basm.

ADVERTISEMENT

Postarea Mirelei Vaida a strâns în scurt timp peste 4,2K de aprecieri. De asemenea, vedeta a adunat și peste 300 de comentarii.

Mulți au felicitat-o pentru efortul depus în domeniul muzical, în timp ce alții i-au făcut complimente celebrei vedete tv.

”Sunteți superbă! O pată de culoare în albul imaculat! Mult succes și ședere plăcută în Bucovina”, a fost unul dintre comentariile primite de Mirela Vaida în dreptul postării.

Menționăm faptul că Mirela Vaida are o viață destul de agitată. Vedeta prezintă emisiunea ”Acces Direct” de la Antena Stars, cântă și de asemenea, are grijă să petreacă și timp cu familia.

ADVERTISEMENT