Life

Mirela Vaida, imagini inedite alături de soacră. ”Ne mai contrăm, cum se întâmplă peste tot”

22.09.2020 | 11:09
Mirela Vaida imagini inedite alaturi de soacra Ne mai contram cum se intampla peste tot
Cum arată soacra Mirelei Vaida. Frumoasa blondă a susrpins-o într-o ipostază de senzație. Sursa foto: Instagram.
ADVERTISEMENT

Mirela Vida, prezentatoarea emisiunii difuzate pe Antena 1, ,,Acces Direct”, este o persoană familistă, dedicată în totalitate celor apropiați. Dacă pe ea o știe o țară întreagă, iată că aceasta a postat un clip cu o femeie foarte importantă din viața ei, mai puțin cunoscută.

Frumoasa prezentatoare are o legătură foarte strânsă cu urmăritorii ei, cărora le împărtășește adesea informații din viața personală, le dă sfaturi și chiar le cere opinia în diverse contexte.

ADVERTISEMENT

Recent, aceasta a postat o filmare cu nimeni alta decât soacra ei, despre care a afirmat, în nenumărate rânduri, că o ajută foarte mult în privința copiilor, cele două având o relație frumoasă noră-soacră.

Cum a surprins-o vedeta pe mama lui Alexandru Vaida

Dacă pe mama prezentatoarei Mirela Vaida am cunoscut-o deja, vedeta postând fotografii de excepție cu cea care i-a dat viață, iată că a venit timpul să aflăm mai multe și despre mama partenerului ei de viață

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Mirela Vaida a specificat deseori faptul că soacra ei este foarte implicată în viața celor trei copii ai săi și că îi acordă mult ajutor în treburile casnice. Declarațiile prezentatoarei TV au stârnit curiozitatea fanilor, care au dorit să vadă cum arată mama soțului vedetei.

Întorcându-se acasă, după o zi de muncă, Mirela Vaida nu a trebuit să își facă în privința copiilor ei, deoarece aceștia erau pe mâini bune, alături de mama lui Alexandru Vaida. Prezentatoarea a surprins imagini unice cu soacra ei, pe pagina ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

Vedeta le-a arătat urmăritorilor ei un moment intim din cadrul familiei sale, cei mici jucându-se împreună cu bunica lor. Femeia purta o vestimentație lejeră, fiind îmbrăcată într-un tricou portocaliu și o pereche de pantaloni comozi, cu imprimeu.

Văzând camera telefonului mobil, soacra frumoasei blonde a dorit să se retragă, însă nora ei nu a vrut să îi strice femeii momentul emoționant cu cei mici. ,,Du-te acolo, joacă-te cu copiii!” au fost cuvintele Mirelei Vaida.

ADVERTISEMENT

„Ea e soacră-mea!!”, a scris prezentatoarea TV în dreptul clipului cu soacra ei, postat la Instastory.

Care este relația dintre Mirela Vaida și soacra ei

În trecut, Mirela Vaida le-a împărtășit fanilor câteva detalii din interiorul relației dintre ea și mama partenerului ei de viață. Se pare că între vedetă și soacra ei s-a consolidat o relație deschisă, iar cele două nu se sfiesc să își expună liber punctul de vedere una față de cealaltă și se ajută reciproc în treburile gospodărești.

Mirela Vaida și copiii ei
Mirela Vaida, despre relația cu soacra ei. Sursa foto: Instagram.

Îndrăgita prezentatoare a descris-o pe mama lui Alexandru Vaida drept ,,tinerică în gândire”, afirmând că cea mai acidă este, contrar așteptărilor, chiar realizatoarea TV, soacra ei fiind mai temperată.

,,Sigur că ne mai contrăm, cum se întâmplă peste tot, eu îi mai dau replica, ea nu face asta, dar se duce în camera ei.”, a declarat Mirela Vaida pentru viva.ro

Contextul pandemic le-a ajutat pe cele două să își îmbunătățească relația, acestea petrecând mai mult timp una cu cealaltă, și-au împărțit responsabilitățile casnice și s-au sprijinit reciproc, fiind un model demn de urmat pentru alte mămici și bunici.

 

ADVERTISEMENT
Tags: