Life

Mirela Vaida, în ajutorul copiilor din spitale. Vedeta a scos la licitație un obiect de preț

Mirela Vaida este extrem de sensibilă când vine vorba de copii, mai ales că are 3 alături de soțul ei, și anume pe Carla, Vladimir și Tudor.
05.10.2021 | 23:04
Mirela Vaida in ajutorul copiilor din spitale Vedeta a scos la licitatie un obiect de pret
ADVERTISEMENT

Solista vocală a Teatrului de Revistă a sărit în ajutorul copiilor din spitale și s-a implicat într-o cauză umanitară care se desfășoară zilele acestea într-unul dintre mall-urile din Capitală.

Prezentatoarea de la Acces Direct a scos la licitație un obiect de mare preț din garderoba sa. Este vorba de o eșarfă de mătase, în culori vii, cu motive orientale foarte dragă vedetei.

ADVERTISEMENT

Accesoriul vestimentar donat de Mirela Vaida poate fi văzut în cadrul unei expoziții care are loc până pe 12 octombrie 2021. Cei care doresc să intre în posesia eșarfei deținute de artistă pot licita până la ora 12:00.

Mirela Vaida, gest umanitar. Ce a scos la licitație vedeta de la Acces Direct și cui donează banii

Prețul de licitație începe de la 200 de lei. Banii vor ajunge în contul Fundației Zurli care se va ocupa să cumpere cele necesare pentru copiii din spitale.

ADVERTISEMENT

Scopul campaniei este acela de a achiziționa pijamale, papuci, prosoape, șosete, cărți, jucării și produse de igienă pentru copiii internați în secțiile de oncopediatrie din România.

De asemenea, fundația în cauză dorește să mai cumpere și 1.000 de kituri de îngrijire, care să le aducă celor mici o alinare, dar mai ales o bucurie atunci când sunt internați.

ADVERTISEMENT

„Vrem să le aducem o bucurie, o alinare, să îi scoatem din rutina în care sunt prinși în spitale. Au nevoie de noi, iar noi avem nevoie de voi pentru a reuși să le aducem un zâmbet pe buze”, apare în anunțul făcut de Fundația Zurli, pe Facebook.

Printre vedetele care s-au alăturat cauzei se mai numără și Adina Buzatu, care a venit de acasă cu două eșarfe bărbătești. Sore, Raluca Moianu și Simona Gherghe sunt și ele „părtașe” la proiectul umanitar intitulat „Ziua eșarfelor colorate”.

ADVERTISEMENT
Eșarfa donată de Mirela Vaida
Eșarfa donată de Mirela Vaida. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Mirela Vaida, atentă la copii. Cum își petrece timpul cu cei mici

Copiii au mare nevoie de un zâmbet pe buze atunci când sunt în suferință, Mirela Vaida știind foarte bine ce înseamnă acest lucru prin prisma faptului că este mama a trei copii.

Vedeta de la Antena 1 este foarte atentă la nevoile celor mici, cu care reușește să petreacă foarte mult timp, mai ales în bucătărie unde fac tot felul de bunătăți.

Recent, prezentatoarea de la Acces Direct le-a arătat celor de acasă cum se distrează cu copiii atunci când pregătește covrigi sărați și brânzoaice ca-n Moldova.

ADVERTISEMENT