Life

Mirela Vaida, în costum de baie. Prezentatoarea de la Antena 1, senzuală pe plaja din Egipt

06.05.2021 | 11:50
Mirela Vaida in costum de baie Prezentatoarea de la Antena 1 senzuala pe plaja din Egipt
Mirela Vaida a plecat în vacanță în Egipt. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a fugit în vacanță de Paște împreună cu soțul ei, copiii rămănând în îngrijirea bunicilor, în țară. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a dus în Egipt, acolo de unde a postat o serie de filmulețe și videoclipuri pentru a-ți ține la curent pe fanii ei cu aventura sa.

Realizatoarea emisiunii Acces direct petrece ca o adevărată lună de miere cu soțul ei, într-o binemeritată vacanță după ce n-a lipsit de pe micul ecran aproape deloc în ultimul an, fiind una dintre vedetele Antenei 1 care a dus greul audienței în primul an de pandemie.

ADVERTISEMENT

Aceasta i-a surprins plăcut pe toți cu imaginile sale și s-a afișat în costum de baie, fanii remarcând formele sale aproape perfecte.

Mirela Vaida, în costum de baie în Egipt

Mirela s-a pozat pe o plajă din Egipt, dar a profitat de prezența ei în țara faraonilor și pentru a vizita celebrele piramide, unde a urcat pe cămilă.

ADVERTISEMENT

Într-un story de pe Instagram, vedeta a spus că deși se simte extraordinar de bine în vacanță îi este dor de casă, de copii, dar și de locul de muncă.

mirela vaida
Mirela Vaida, în costum de baie. Foto: Instagram

„Nu mi-am permis luxul ăsta de mai bine de 15 ani”

Cu muzică dată la maximum și palmieri în fundal, Mirela le-a povestit trăirile sale din Egipt urmăritorilor de pe Insta: „Mi-am luat vacanță de o săptămână în care n-am făcut decât să vizitez, să stau la plajă și să mănânc și nu știu ce-o să fac când mă întorc.

ADVERTISEMENT

Mi-e tare dor de casă și abia aștept să ajung la copii și la serviciu, și la căsuța mea, pentru că orice vacanță e frumoasă până te apucă dorul de casă și de ai tăi. Mă simt foarte bine aici și cred că luxul ăsta nu mi l-am mai permis de mai bine de 15 ani, să pot pleca de Paște în afara țării”.

Mirela a spus că până în august nu va mai merge în nicio vacanță și abia așteaptă să se întoarcă la cârma emisiunii Acces direct, cea cu care ține postul Antena 1 pe linia de plutire în fiecare după amiază.

ADVERTISEMENT

 

Tags: