Life

Mirela Vaida, în fața unui eveniment special: „E o zi importantă”

09.04.2021 | 22:16
Mirela Vaida in fata unui eveniment special E o zi importanta
ADVERTISEMENT

Weekend-ul care stă să înceapă aduce un eveniment cu totul și cu totul special în familia Mirelei Vaida. V-am făcut curioși? Ei bine, trebuie să știți că îndrăgita prezentatoare TV nu s-a sfiit să le împărtășească fanilor planurile sale pentru ziua de mâine.

Ca o gospodină desăvârșită ce este, aceasta a pregătit spaghetti cu fructe de mare în sos de vin și multe alte bucate alese, că doar o dată are loc botezul nepoțelului său drag.

ADVERTISEMENT

Mult așteptatul eveniment vine la doar două săptămâni după controversatul atac din studioul emisiunii Acces Direct. O femeie complet goală a înșelat atunci vigilența agenților de securitate și s-a năpustit cu un bolovan uriaș asupra vedetei.

Mirela Vaida se pregătește pentru un eveniment important

„Băiețelul meu face doi ani și tot mâine este botezul nepoțelului meu cel mai mic că face 5 luni. Deci e o zi importantă mâine”, le-a dezvăluit Mirela Vaida prietenilor virtuali, îndemnându-i să urmărească noul vlog de pe canalul său de Youtube.

ADVERTISEMENT

Și dacă tot am pomenit despre nefericitul incident produs chiar în direct, trebuie spus că nu puțini au fost cei care au catalogat întreaga scenă drept o regie ieftină pusă la cale în goana după audiență. Chestionată pe marginea subiectului, prezentatoarea TV a negat, însă, toate acuzațiile.

Nu. Nu există așa ceva. Niciodată în viața mea n-am făcut astfel de lucruri. Nu suntem la o emisiune de divertisment farse. Îmi este teamă că cei pe care îi deranjăm prin anchetele pe care le facem să nu se răzbune. În acest moment îmi este teamă pentru viața mea.

ADVERTISEMENT

N-am realizat ce e până când am văzut pietroiul ala mare ridicat spre mine și o femeie goală, care urla continuu ”să-mi dai banii”. Si acum tremur pentru că totul s-a derulat într-o fracțiune de secundă.

Norocul meu este că nu m-a nimerit. Spun cei de la poliție că ar fi o persoană din Iași, mai avea o sacoșă cu pietroaie în spate, la intrare.

ADVERTISEMENT

Doamna a făcut firul atacului foarte bine. Era dezbrăcată complet. Au imoblizat-o colegii mei. Am chemat poliția. Am luat un calciu. Sunt în șoc realmente.

Dacă tot s-a creat acest context, n-am depus o plângere la politie, dar ar trebui s-o fac. A venit săgeată la mine și fix spre capul meu cu pietroiul. Norocul meu e totuși că nu m-a nimerit”, a declarat Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT