Life

Mirela Vaida, în lacrimi la Acces Direct. Prezentatoarea a vorbit de cazul gemenilor din Ploiești

Mirela Vaida a adus în discuție cazul gemenilor din Ploiești, la o lună de la tragedie. Vedeta de la Antena 1 a fost extrem de emoționantă.
10.09.2021 | 21:19
Mirela Vaida in lacrimi la Acces Direct Prezentatoarea a vorbit de cazul gemenilor din Ploiesti
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a izbucnit în lacrimi, în cadrul emisiunii „Acces Direct”, pe care o moderează. Gazda show-ului a discutat cu martorii tragediei, dar și cu mama copiilor căzuți de la etajul 10.

Mirela Vaida a aflat amănunte cutremurătoare despre copiii în vârstă de 2 ani, care au fost lăsați singuri într-o cameră și au căzut de la pervazul ferestrei.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a plâns la Acces Direct. Ce a spus de mama gemenilor din Ploiești

Bărbatul care a fost martor la momentul în care cei mici au căzut de la etaj a mărturisit că zile bune nu a putut să doarmă din cauza celor care i-au rămas întipărite pe retină.

Acesta a explicat cum s-a produs nenorocirea din Ploiești, moment în care Mirela Vaida nu s-a mai putut abține și a dat frâu lacrimilor, gândindu-se la copiii săi.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, prezentatoarea de la Acces Direct nu poate înțelege de ce Andreea, mama gemenilor, este liniștită, după ce a auzit declarațiile martorului.

„Mă uit la Andreea, deși aude ce spun martorii despre moartea propriilor copii, eu pe ea nu o văd marcată deloc. Mai degrabă o văd pe Alina afectată.

ADVERTISEMENT

11 este singurul număr format din două cifre gemene, pentru ei a însemnat sfârșitul. Eu îmi înghit lacrimile, mă gândesc la copilul meu, îl vizualizez pe al meu. 

Tu nu ai nici cea mai mică remușcare, nu ai niciun sentiment matern de durere, o lacrimă, nimic? Tu din ce ești făcută? Ți-ai iubit vreodată copii ăștia?”, a spus moderatoarea de la Antena 1, conform spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu ancheta gemenilor de la Ploiești

Cazul gemenilor de la Ploiești nu a ajuns la nicio încheiere, mama copiilor declarând că nu este vinovată că cei mici au căzut de la etajul 10, în cădere lovindu-se de aparatele de aer condiționat și de balustrada de la parterul blocului.

În momentul tragediei Andreea se afla într-o altă cameră, live pe Facebook. În casă ar fi mai fost și Alina, prietena acesteia, care acum a dezvăluit că mai era și un bărbat în locuință.

Deși a trecut o lună de la tragedie, ancheta se dovedește a fi anevoioasă și nu se știe când se va afla cine este vinovat pentru cele petrecute.

Andreea a rămas și fără primul copil, un băiețel în vârstă de 5 ani cu probleme de sănătate, care este acum în grija bunicilor.

ADVERTISEMENT