Life

Mirela Vaida, în lacrimi la Antena 3. Cum se simte după ce a fost atacată din nou

Mirela Vaida nu-și mai găsește liniștea după ce agresoarea sa de acum două luni a revenit. Prezentatoarea a vărsat lacrimi amare la Antena 3 vorbind despre trauma pe care o simte încă de atunci.
19.05.2021 | 23:09
Mirela Vaida in lacrimi la Antena 3 Cum se simte dupa ce a fost atacata din nou
Mirela Vaida, în lacrimi la Antena 3. Cum se simte după ce a fost atacată din nou. Sursa foto: romaniatv.net
ADVERTISEMENT

Vedeta show-ului Acces Direct trece prin momente dificile, asta pentru că femeia din Iași care a încercat să o lovească cu o cărămidă a revenit. Fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva!” se teme tot mai mult pentru viața sa.

Celebra prezentatoare și cântăreață de muzică populară și-a deschis sufletul într-o emisiune de la Antena 3, unde a vorbit fără perdea despre senzația pe care o are de când Antoanela, femeia dezbrăcată din județul Iași, a atentat la viața sa.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida trăiește o traumă de două luni. Vedeta a izbucnit în plâns după noul atac al femeii din Iași

Mirela Vaida trăiește o teamă de nedescris în ultima perioadă, asta pentru că atacatoarea sa a fost lăsată în libertate. După ce a fost văzută pe străzile din București, femeia a revenit iar la sediul emisiunii Acces Direct pentru a o căuta pe vedetă.

Atacatoarea a spart geamurile din spatele studioului de televiziune, gazda de la Acces Direct povestind, cu ochii în lacrimi, că îi mulțumește Domnului pentru fiecare zi în care se simte protejată de toate relele.

ADVERTISEMENT

Blondina susține că adrenalina este cea care o menține vie și puternică în momentul de față pentru că de fiecare dată când pleacă de la muncă, din sediul postului TV, se simte vulnerabilă, motiv pentru care o perioadă lungă a fost adusă la serviciu de soțul ei, Alexandru.

Mirela Vaida trece printr-o traumă de nedescris de mai bine de două luni, în ciuda faptului că a depus plângere penală pe numele femeii din Iași. Din păcate, oamenii legii nu au făcut nimic împotriva atacatoarei sale, care acum este arestată din nou.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida, dramă de nedescris. De două luni nu mai are liniște

„Pot să spun că am început să mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zi în care ajung acasă. Atunci când știi că ești moderator și că totul este în mâini tale ai acea forță și, mai ales după un astfel de șoc, am adrenalina aceea care mă ține vie, îmi dă nerv, și mă face să fiu vocală.

În momentul în care plec de acolo și mă schimb de haine eu sunt doar un om. Și sunt un om extrem de vulnerabil, care de două luni de zile trec printr-o traumă de nedescris. Am încercat să n-o arăt, dar pe care apropiații o știu.

ADVERTISEMENT

Sunt un om care nu vrea decât să ducă o viață normală, liniștită. Sunt un om care vreau să trăiesc în țara mea, sunt un om care își iubește și respectă țara. Sunt un om care-și învață copiii să română în țară.

Și îmi dau seama că statul nu mă iubește. Și îmi dau seama că statul mă pune într-o pericol continuu de două luni de zile. E tentativă de omor. Cum de e liberă această femeie?, a spus Mirela Vaida, cu ochii în lacrimi, în emisiunea „Sinteza zilei” de la Antena 3.

Prezentatoarea TV a ținut să mai menționeze faptul că în ultimele două luni a plecat pe drumul de acasă până la locul de muncă cu escortă. Vedeta a fost păzită mereu pentru a nu exista riscul să fie atacată, lucru care din păcate, s-a încercat acum.

ADVERTISEMENT