Life

Mirela Vaida, în lacrimi la secția de poliție. Vedeta a depus plângere penală

22.03.2021 | 14:53
Mirela Vaida in lacrimi la sectia de politie Vedeta a depus plangere penala
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a ajuns în urmă cu foarte puțin timp la secția de poliție, unde a depus plângere penală împotriva femeii care a intrat în platoul emisiunii de la „Acces Direct”. Vedeta a izbucnit în lacrimi, precizând că primește foarte multe amenințări pe Internet. 

Prezentatoarea de la Antena 1 a încercat să pară puternică, însă se poate observa cu ochiul liber că este în continuare afectată de incidentul de neplăcut de vineri, 19 martie 2021. Actrița nu o cunoaște de agresoarea din Iași și nici nu știe cum a ajuns în platou.

ADVERTISEMENT

Concurenta de la „Te cunosc de undeva!” este convinsă că femeia din județul Iași a acționat la pont pentru că a știut când începe emisiunea sa, dar și pe unde trebuie să intre fără să fie băgată în seamă. Mirela Vaida crede că exisă cineva care i-a pus gând râu.

Mirela Vaida a depus plângere penală. Vedeta a început să plângă

„Nu mă simt bine. Sunt pentru prima oară. Îmi vine să și plâng. N-am mai fost niciodată să depun și plângere. N-am mai trecut niciodată prin așa ceva. Am zis c-o să fiu puternică dar…Cred că emisiunea de astăzi va fi grea pentru mine.

ADVERTISEMENT

Mi-au zis colegii că avem imagini de pe camerele de luat vederi. Și cred că va fi destul de greu să o duc. Primesc amenințări multe și o să depun o plângere penală și pentru asta. Toată lumea în mediul online își permite să facă și să spună orice. 

Ne imaginăm că dacă putem scrie orice, oriunde, despre persoanele publice avem drept de viață și de moarte asupra lor. Trăim într-o lume în care religia urii devine deja un mod de viață.

ADVERTISEMENT

Ne imaginăm că dacă putem scrie orice, oriunde, despre persoanele publice, suntem un fel de Dumnezei și avem drept de viață și de moarte asupra lor. Pot să înțeleg că fiecare este liber să scrie și să gândească ce vrea.

Dar în momentul în care lucrurile trec din viața virtuală în cea reală și oamenii vin cu pietre, la propriu, asupra ta, atunci lucrurile devin grave și trebuie să facem ceva. Nu am nicio legătură cu femeia.(…) Nu știu cum a ajuns acolo.

ADVERTISEMENT

Nu știu cum o femeie care are probleme psihice poate să ajungă acolo, la ora la care începe emisiunea, să știe intrarea, să știe traiectoria.

Eu cred că poate a acționat la pont. Nu știu cine ar fi putut-o trimite. Se putea întâmpla lucrul asta noaptea, în parcare, la intrarea din spate”, a declarat Mirela Vaida înainte de a intra în Secția 4 de Poliție pentru a depune plângere penală, scrie antena3.ro.

Prezentatoarea de la Antena 1 nu a reacționat în primă instanță, însă ulterior a înțeles cât de grave sunt lucrurile. Cântăreața de muzică populară și-a revenit cu greu după ce femeia dezbrăcată a fost scoasă din platou, însă se teme în continuare pentru viața sa.

Mirela Vaida nu este tocmai în apele sale, fiind conștientă că emisiunea de luni, 22 martie 2021, nu va una ușoară. Vedeta are multe semne de întrebare legat de atacul de acum trei zile, declarând că în ultima perioadă au fost multe presiuni din cauza unor anchete.

ADVERTISEMENT