Life

Mirela Vaida, în lacrimi la TV după moartea lui Alexandru Arșinel: ”Vreau să aduc un omagiu”

Mirela Vaida a adus un omagiu, în lacrimi, pentru actorul Alexandru Arșinel. Ce a povestit cunoscuta prezentatoare pe micile ecrane.
30.09.2022 | 18:19
Mirela Vaida in lacrimi la TV dupa moartea lui Alexandru Arsinel Vreau sa aduc un omagiu
Mirela Vaida, omagiu în lacrimi pentru actorul Alexandru Arșinel. Ce a povestit prezentatoarea în direct. Sursa foto: captură video Youtube / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct a izbucnit în lacrimi la TV după moartea lui Alexandru Arșinel. Vedeta de la Antena 1 a dorit să-i aducă un ultim omagiu regretatului actor și a vorbit despre prietenia care i-a legat.

Mirela Vaida, omagiu în lacrimi pentru actorul Alexandru Arșinel. Ce a povestit prezentatoarea în direct

Mirela Vaida a oferit detalii despre prietenia cu regretatul Alexandru Arșinel, maestrul care a decis în urmă cu foarte multă vreme destinul său. Cântăreața de muzică populară l-a întâlnit pe artist în urmă cu 15 ani.

ADVERTISEMENT

„Vreau să aduc un ultim omagiu celui care a fost și va rămâne marele Alexandru Arșinel. Pe mine personal mă leagă 15 ani de relație profesională. Mi-a fost, aș putea să spun, șef, pentru că Arșinel nu știa să fie șef.

Știa să fie un bun prieten și un bun coleg, un om care îți dădea un sfat atunci când aveai nevoie, un om care te mustra, și pe mine mă mustra, chemându-mă pe numele de fată, îmi spunea: «Măi Boureanu, vino până-ncoace», un om care mi-a adus foarte multe satisfacții din punct de vedere profesional și artistic. 

ADVERTISEMENT

A crezut în mine și m-a întrebat: «Ce-ai căutat tu la drept, dacă-ți place pe scenă?» și i-am zis «Maestre, nu știu, de aceea am venit, să decideți dumnevoastră destinul meu». Maestrul a decis destinul meu, în urmă cu 15 ani, când m-a angajat la teatrul de revistă .

De atunci viața mea s-a schimbat, pentru că am avut onoarea să împart scena cu dumnealui, cu marea Stela Popescu, cu marea Cristina Stamate, cu marele Nae Năzărescu și sigur, lista poate continua.

ADVERTISEMENT

Am rămas puțini și uniți alături de Vasile Muraru, Valentina Fătu și întreaga echipă, însă suntem mult mai triști și mai singuri, pentru că nu mai avem aceste busole și aceste repere”, a mărturisit Mirela Vaida în direct, notează spynews.ro.

Mirela Vaida, despre criticile legate de moartea lui Alexandru Arșinel

Mirela Vaida a adus în discuție și criticile legate de moartea lui Alexandru Arșinel pe care blondina îl va considera mereu un mare actor și pe care-l va purta întotdeauna în inima sa. Carisma și talentul sunt calitățile pe care artista le-a remarcat la regretatul actor.

ADVERTISEMENT

Scenetele și muzica pe care directorul Teatrului de Revistă Constantin Tănase le-a lăsat în urma sa vor rămâne nemuritoare, este de părere prezentatoarea de la Acces Direct.

Duminică, 2 octombrie 2022, regretatul actor va fi condus pe ultimul drum de familie, prieteni și oameni care l-au îndrăgit de-a lungul carierei sale.

ADVERTISEMENT