Life

Mirela Vaida, îndurerată și acum după moartea lui Petrică Mîțu Stoian: “Știu că ne vezi”

Mirela Vaida este îndurerată și acum după moartea lui Petrică Mîțu Stoian, căruia i-a simțit lipsa în platoul Acces Direct, acolo unde era adesea invitat.
27.04.2022 | 15:40
Mirela Vaida indurerata si acum dupa moartea lui Petrica Mitu Stoian Stiu ca ne vezi
Mirela Vaida, îndurerată și acum după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a transmis un mesaj emoționant, la aproape șase luni de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Prezentatoarea TV obișnuia să-l cheme pe interpretul de muzică populară în platoul Acces Direct de sărbători, iar anul acesta i-a simțit lipsa de Paște.

Mirela Vaida, îndurerată și acum după moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Moartea fulgerătoare a lui Petrică Mîțu Stoian a îndurerat pe toată lumea. Regretatul cântăreț s-a stins din viață pe 6 noiembrie 2021, în urma unor complicații suferite după simptomele post-COVID.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida este și acum îndurerată după pierderea imensă pe care a suferit-o folclorul românesc. Prezentatoarea și-a adus aminte de momentele în care artistul venea în platoul emisiunii pe care o moderează acum la Antena Stars.

Recent, Constantin Enceanu a venit ca invitat la Acces Direct, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Petrică Mîțu Stoian. Mirela Vaida și-a amintit cât de bine se simțea atunci când regretatul solist venea la emisiune. Felul său de a fi era apreciat de toată lumea din platou.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea TV știe că artistul îi vede, oriunde ar fi, și că ar fi fericit să știe că nimeni nu l-a uitat.

“Este primul Paște fără Petrică Mîțu Stoian, oamenii cu siguranță l-au iubit. (…) Umplea platoul de glume și aducea zâmbetul pe buzele tuturor.(…)

ADVERTISEMENT

Dragul nostru, știu ca ne vezi, că ne bucuri și știm că facem tot ceea ce vrei să vezi. Dacă erai aici cu noi, erai sufletul petrecerii. (…)”, a spus Mirela Vaida la Antena Stars.

Constantin Enceanu i-a dedicat o melodie lui Petrică Mîțu Stoian

Constantin Enceanu, prezent și el la emisiune, i-a dedicat o melodie regretatului său prieten, iar videoclipul a fost lansat în Săptămâna Mare. Petrică Mîțu Stoian a fost ca un frate pentru el și îi simte lipsa mai ales de sărbători.

ADVERTISEMENT

“I-am făcut o melodie lui Petrică, totul în cinstea lui. Mi-e tare dor de el, se simte lipsa lui enorm.

A pus mult suflet și sunt sigur că de acolo de sus ne vede si e mândru ca măcar mai amintim de el.”, a spus Constantin Enceanu în platoul Acces Direct.

ADVERTISEMENT