Life

Mirela Vaida, înlocuită de Paște la Acces Direct. Cine va prezenta în locul ei

28.04.2021 | 19:36
Mirela Vaida inlocuita de Paste la Acces Direct Cine va prezenta in locul ei
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a anunțat că va fi înlocuită la „Acces Direct” în zilele următoare, urmând să plece într-o vacanță timp de o săptămână, cu ocazia Paștelui. Vedeta a făcut anunțul în ediția de astăzi a emisiunii de la Antena 1. 

Nu este prima dată când îndrăgita prezentatoare este înlocuită pentru scurte perioade. Acest lucru s-a întâmplat și în ultimele luni, pentru că vedeta se afla la filmările pentru show-ul „Te Cunosc de Undeva”.

ADVERTISEMENT

Mai multe posturi TV vor avea un program special de Paște, inclusiv Antena 1, care pregătește ediții speciale ale emisiunilor și chiar va transmite live slujba de Înviere.

Mirela Vaida, înlocuită de Paște la Acces Direct. Cine va prezenta în locul ei

Prezentatoarea TV a menționat, în această seară, că de mâine va pleca în vacanță cu ocazia sărbătorilor pascale, însă i-a asigurat pe telespectatori că în locul ei va fi Alexandra Velniciuc.

ADVERTISEMENT

„De mâine plec într-o mică vacanță de o săptămână și la cârma emisiunii o sa fiu înlocuită de Alexandra Velniciuc. Sărbători liniștite!”, a declarat Mirela Vaida în ediția de astăzi a emisiunii „Acces Direct”.

Alexandra Veniciuc este actriță și are o carieră de succes în lumea teatrului, având și mai multe filme și seriale în care a jucat de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Postul TV Antena 1 a pregătit programe speciale de Paște, așa că telespectatorii vor avea ce urmări în cazul în care își vor petrece sărbătorile acasă. Sâmbătă seară, înainte de miezul nopții, românii vor putea vedea live slujba de Înviere, începând cu ora 23:45.

Emisiunea moderată de Mirela Vaida va putea fi văzută în a doua zi de Paște, pe 3 mai, la aceeași oră, dar prezentată de Alexandra Velniciuc.

ADVERTISEMENT

De altfel, vor putea fi urmărite și filme consacrate în toată lumea, printre care „Frumoasa și Bestia” sau „Avem un zoo”, difuzate chiar în prima zi de Paște, pe 2 mai.

ADVERTISEMENT