Life

Mirela Vaida, într-o ipostază cum rar poate fi văzută. Prezentatoarea Acces direct a surprins pe toată lumea

Mirela Vaida este în culmea fericirii! Prezentatoarea de la Acces direct și-a îndeplinit unul din marile sale vise, oprit de pandemie!
05.07.2021 | 13:16
Mirela Vaida intro ipostaza cum rar poate fi vazuta Prezentatoarea Acces direct a surprins pe toata lumea
Mirela Vaida, cântăreață și prezentatoare tv. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida este nu doar o prezentatoare și o cântăreață apreciată, ci și o actriță de succes! Vedeta Antenei 1 s-a reîntors pe scena teatrului, iar spectacolul în care joacă a fost bine primit de public.

Prezentatoarea a jucat în weekend la Teatrul Constantin Tănase din București în piesa „Acces direct… la muzică”, iar imediat după terminarea spectacolului a ținut să le mulțumească din tot sufletul celor care au mers la teatru în număr mare.

ADVERTISEMENT

Vedeta a făcut un anunț pentru oamenii care, din varii motive, nu au reușit să vadă piesa de teatru. Mirela se va întoarce pe scenă pe 31 iulie, dar de data asta în Parcul Herăstrău.

Mirela Vaida, fericită pentru revenirea pe scenă

„Doamne, ce spectacol a fost aseară la @teatrultanase ! 🎉🔥🔥 Ce public entuziast, ce sala plină de aplauze și de refrene celebre, cântate împreună, artiști și spectatori!

ADVERTISEMENT

Într-o seară de duminică din iulie, când Calea Victoriei, devenită pietonală, e plină de evenimente, câteva sute de spectatori au ales sala de teatru! 🙏❤️

Vă mulțumim din suflet și vă așteptăm la următorul spectacol “Acces Direct.. la Muzică”, pe 31 iulie, ora 20, la Grădina de Vară Herăstrău! Să aveți o săptămâna minunată”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

ADVERTISEMENT
mirela vaida
Mirela Vaida, imagine din cadrul spectacolului „Acces direct la… muzică”. Foto: Instagram

Solistă a Teatrului Constantin Tănase din 2007

Mirela Vaida este actriță și solită a Teatrului de Revistă Constantin Tănase din anul 2007. Aceasta a apărut de-a lungul ultimilor 14 ani în mai multe musicaluri de succes.

Dintre piesele în care aceasta a jucat până acum putem enumera „O seară la Tănase”, „Bufonii Regelui”, „Scandal în Paradis”, Dai un ban, dar știi că face” și „Aplauze, aplauze”.

ADVERTISEMENT

Mirela a spus de multe ori în perioada stării de urgență că una din cele mai mari suferințe ale sale este faptul că nu poate susține spectacole la teatru și concerte.

După ce s-au ridicat restricțiile impuse de pandemia de coronavirus, vedeta de televiziune a simțit că retrăiește din nou, iar în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1 a ținut să vorbească de fiecare dată despre revenirea ei pe scenă, una care i-a provocat o bucurie imensă.

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite prezentatoare și cântărețe din România. A prezentat reality-show-uri și emisiuni diverse la Antena 1. În urmă cu câțiva ani și-a încercat și norocul la Selecția Națională a competiției Eurovision.

 

 

 

ADVERTISEMENT