Life

Mirela Vaida, într-o nouă emisiune la Antena 1. Pentru ce proiect și-a dat deja acordul

Mirela Vaida va apărea într-o altă emisiune la Antena 1, pe lângă cea pe care o prezintă deja.
22.08.2021 | 11:57
Mirela Vaida intro noua emisiune la Antena 1 Pentru ce proiect sia dat deja acordul
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida va apărea într-o nouă emisiune de televiziune la Antena 1, în calitate de invitată. Este vorba despre show-ul culinar al Roxanei Blenche, fostă concurentă la Chefi la cuțite.

Mirela este doar una dintre vedetele care își vor dezvălui trucurile la care apelează în bucătărie în noul sezon al emisiunii HelloChef, care va debuta duminica viitoare, pe 29 august 2021.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea emisiunii Acces direct a acceptat cu zâmbetul pe buze provocarea de a găti cu chef Blenche. Cu siguranță le va oferi telespectatorilor câteva din sfaturile pe care le-a învățat și ea în bucătărie.

Mirela Vaida va găti în emisiunea Roxanei Blenche

Mirela Vaida este cunoscută ca o artistă apropiată valorilor tradiționale, fie că vorbim despre muzică, portul popular sau mâncare. Rămâne de văzut ce preparate culinare vor fi puse pe masă și cum se vor înțelege cele două bucătărese, Roxana și Mirela.

ADVERTISEMENT

Printre numele anunțate deja pentru noul sezon al emisiunii culinare se numără vedete precum Alina Pușcaș, Nicole Cherry, Cornel Ilie, Claudia Cream sau Adda.

Emisiunea Roxanei se difuzează duminica de la ora 14:00 și este primul proiect de cooking pe care Antena 1 îl face împreună cu un fost concurent de la Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT

Show-ul a prins destul de bine la public cu primul sezon, fapt pentru care producătorii au trecut la filmările edițiilor celui de-al doilea sezon.

Roxana a mărturisit recent că nu se aștepta să primească atât de multe aprecieri pentru emisiunea ei culinară. Le-a mulțumit tuturor celor care au fost alături de ea, căci datorită telespectatorilor acest show de cooking continuă să existe.

ADVERTISEMENT

Hello Chef, lider de piață în primul sezon, la prânz

„M-am bucurat tare mult de felul în care a fost primit de către telespectatori primul sezon al proiectului nostru. Proiectul a fost lider de piaţă. Profit de ocazie pentru a le mulţumi încă o dată, pe această cale!

Cum perioada aceasta ne-a schimbat mai tuturor obiceiurile de consum, faptul că poţi vedea la noi tot felul de reţete reinterpretate, pe care mai apoi le poate face oricine, în propria bucătărie mi se pare foarte interesant!

Vă aşteptăm şi în acest sezon. În fiecare duminică, de la ora 14:00, la Antena 1!”, a declarat Roxana Blenche, finalistă la Chefi la cuțite 2020, potrivit paginademedia.ro.

 

 

ADVERTISEMENT