Life

Mirela Vaida, ipostază inedită alături de copii. Cum a fost surprins fiul cel mic

Mirela Vaida s-a pozat într-o ipostază inedită alături de copiii ei. Un detaliu legat de fiul cel mic i-a amuzat pe fani.
11.08.2021 | 17:11
Mirela Vaida ipostaza inedita alaturi de copii Cum a fost surprins fiul cel mic
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a postat o imagine alături de copiii ei, care se bucură de puii de pisică. Vedeta este mândră de familia ei și nu ratează nicio ocazie să imortalizeze momentele importante.

Prezentatoarea TV s-a fotografiat alături de cei copii și de puii de pisică. Imaginea a topit inimile fanilor, care i-au transmis numai complimente moderatoarei de la Acces Direct.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida, ipostază inedită alături de copii. Cum a fost surprins fiul cel mic

Mirela Vaida a postat mai multe imagini alături de cei trei copii ai ei, Tudor, Carla și Vladimir, dar și de câțiva pui de pisică adorabili, care i-au impresionat pe fani.

Prezentatoarea a uitat că fiul cel mic nu are pantaloni pe el, așa că l-a acoperit cu tricoul, spre amuzamentul internauților. Blondina a specificat în descrierea postării că abia atunci când a făcut pozele și-a amintit de acest aspect.

ADVERTISEMENT

„Am ajuns acasă la pui! Doritori? P.S. Abia la poze am realizat ca Tudor al meu era in fundulețul gol…”, a scris Mirela Vaida pe Facebook.

Urmăritorii vedetei au fost fermecați de imaginile postate. Aceștia i-au scris Mirelei Vaida că are o familie foarte frumoasă, iar pisicuțele completează acest tablou inedit.

ADVERTISEMENT

Mulți dintre internauți s-au bucurată că cei mici iubesc animalele și au felicitat-o pe Mirela Vaida pentru faptul că îi lasă să se joace cât mai mult afară.

„Așa cresc copiii sănătoși, sunteți o familie frumoasă sănătate multă vă doresc!”; „Felicitări! Sunteți o mamă de nota 10! Să vă trăiască copii, să fie sănătoși să vă bucurați de ei!”; „Foarte frumos pentru că iubesc animăluțele!”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, unii dintre fani nu au fost de acord ca cei mici să se afle în apropierea animalelor și au ținut să-i atragă atenția prezentatoarei de la Antena 1.

Ce spune prezentatoarea de la Acces Direct despre al patrulea copil

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din România. Prezentatoarea emisiunii Acces Direct este foarte urmărită pe rețelele de socializare, unde postează destul de des.

Până să ajungă în televiziune, blondina a fost pasionată de folclor, motiv pentru care cântă ocazional. Ulterior, Mirela Vaida a devenit reporter și moderator TV.

Mirela Vaida a prezentat „Mireasă pentru fiul meu” timp de cinci ani, după care a trecut la cârma emisiunii „Totul pentru dragoste”. În prezent, aceasta a înlocuit-o pe Simona Gherghe la Acces Direct, emisiune pe care o moderează de doi ani.

Vedeta TV este căsătorită cu Alexandru Vaida și au împreună trei copii: Carla (6 ani), Vladimir (4 ani) și Tudor (2 ani). Mirela Vaida nu exclude posibilitatea ca pe viitor să rămână însărcinată și cu cel de-al patrulea copil.

ADVERTISEMENT
Tags: