Life

Mirela Vaida lasă televiziunea pentru o carieră în online? Anunțul făcut de vedeta Antena Stars

Mirela Vaida le-a dat fanilor săi o veste importantă. Vedeta Antena Stars își va lansa în curând propria emisiune în mediul online. Ce nume va purta podcast-ul?
26.05.2022 | 16:05
Mirela Vaida lasa televiziunea pentru o cariera in online Anuntul facut de vedeta Antena Stars
Mirela Vaida își face propriul podcast. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a făcut un anunț important pentru cei care o îndrăgesc. În curând, fanii prezentatoarei de la Antena Stars o vor putea urmări și pe YouTube, acolo unde își va lansa propriul podcast.

Mirela Vaida își va face propriul podcast. Vedeta este nerăbdătoare

Mirela Vaida poate fi urmărită de luni până vineri în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars, însă vedeta este o prezentă și în mediul online. Pe lângă rețelele sociale cunoscute, artista este activă și pe YouTube, acolo unde le arată fanilor diferite din viața sa.

ADVERTISEMENT

În urmă cu puțin timp, Mirela Vaida le-a dat celor care o îndrăgesc o veste mare. Astfel, aceasta a mărturisit că urmează să publice un vlog nou în curând, dar și că își va lansa propriu podcast.

Emisiunea online se va numi Vai’da Podcast, iar moderatoarea Acces Direct a fost bucuroasă să împartă cu publicul său această informație.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida)

„V-am mai spus ce weekend frumos am petrecut în Breaza, județul Suceava! Am filmat 4 videoclipuri de muzică populară moldovenească, într-un loc autentic, cu oameni ca pâinea lui Dumnezeu!

Marius Zagaianu mi-a adus cele mai frumoase ținute din zona Bucovinei, cele mai talentate ansambluri de dansatori din Piatra Neamț și Pojorata! El însuși e un om foarte săritor și gata oricând să dea cele mai bune sfaturi!

ADVERTISEMENT

Eugenia, gazda noastră, gătește și te primește cu brațele deschise! Cum sa nu muncești cu drag? Cum să nu iasă lucruri atât de frumoase pe care abia aștept sa vi le arăt?

În curând, pe canalul meu de YouTube. Și Vai’da Podcast iese curând!”, a scris Mirela Vaida pe contul său de Instagram. 

ADVERTISEMENT

Artista a inclus în postare mai multe imagini din timpul filmărilor celor patru videoclipuri muzicale, iar urmăritorii săi au reacționat în comentarii.

ADVERTISEMENT
Tags: