Life

Mirela Vaida le-a ironizat pe divele de pe Instagram: „Toate suntem dive. Toate avem buze și gene”

16.02.2021 | 16:04
Mirela Vaida lea ironizat pe divele de pe Instagram Toate suntem dive Toate avem buze si gene
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida le-a ironizat pe divele de pe Instagram după ce a decoperit un filtru care îi schimbă aproape total trăsăturile fizice. Find o femeie naturală, prezentatoarea de la Antena 1 nu folosește machiaj în exces sau filtre care îi modifică fizionomia. 

Frumoasa blondină i-a surprins pe toți cu replicile înțepătoare la adresa divelor de pe celebra rețea de socializare, unde multe femei își etalează trăsăturile fizice fără cusur.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida s-a amuzat pe seama acestor filtre și s-a „jucat” puțin cu ele cât a așteptat ca pâinea ei să iasă din cuptor. Urmăritorii au avut ocazia să o vadă pe vedetă într-o cu totul altă ipostază.

Mirela Vaida le-a ironizat pe divele de pe Instagram

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din showbiz-ul românesc și ține adesea legătura cu fanii prin intermediul rețelelor sociale. De data aceasta, blondina a ales să-i amuze pe urmăritori folosind un filtru de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cu trăsăturile complet schimbate, Mirela Vaida le-a ironizat pe divele de pe Instagram care se folosesc de filtre pentru a-și crea o anumită imagine în mediul online. În timp ce aștepta ca pâinea să iasă din cuptor, aceasta le-a oferit fanilor un mic „spectacol” în secțiunea de story.

„Doamne, ce filtru pe Insta! Doamne, ce divă! Dar ce-am descoperit! Ce machiată, ce gene, dar ce buze. Dacă aș da filtrul, adică nefiltrul, să mă vedeți naturală, v-ați speria! Noroc de filtrele astea de pe Insta. Toate suntem dive. Toate avem buze și gene. Toate avem pe aici lumină. Sunt superbă, numai bine scot pâinea din cuptor cu filtrul ăsta. Aproape că nici nu-mi mai vine să vorbesc cu buzele astea.

ADVERTISEMENT

Hai că e gata pâinea. Să nu uităm de ce ne-am apucat. Am făcut o pâine superbă la cuptor, fără filtru. Adică nu știu dacă are și ea buze, filtre, botoxul, injecții, gene…”, s-a amuzat prezentatoarea de la „Acces Direct” pe InstaStory.

Mirela Vaida
Mirela Vaida le ironizează pe divele de pe Instagram. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Mirela Vaida s-a mândrit cu pâinea de casă proaspăt coaptă, nu înainte de a se amuza încă o dată pe seama filtrelor folosite.

ADVERTISEMENT

„Am făcut o pâine superbă la cuptor, fără filtru. Adică nu știu dacă are și ea filtru, botox, injecții, dacă are gene, dar e foarte gustoasă. Suntem gata, divele? Hai să scoatem pâinea. Gata, scoatem, cu botox. Pare pârlită, dar nu e, că după ce o scot, o ung cu apă și zahăr. Să se vadă diva și pâinea cu botox. Să punem mâncare la copii cu genele și buzele astea”, a continuat vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: