Life

Mirela Vaida lipsește de la emisiune. Este doliu în familia vedetei

Mirela Vaida lipsește de la emisiune. Este doliu în familia vedetei, iar aceasta trebuie să fie alături de cei dragi în aceste clipe grele.
06.06.2023 | 23:50
Mirela Vaida lipseste de la emisiune Este doliu in familia vedetei
Mirela Vaida este în doliu. Foto Captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida va lipsi din nou de la emisiunea ei. Este doliu în familia vedetei, așa că aceasta nu va mai putea participa la show-ul de la Antena 1.

Mirela Vaida este în doliu. Ce se întâmplă în familia vedetei

Mirela Vaida este în doliu deoarece i-a murit socrul. Soțul ei trece prin clipe foarte grele acum după ce tatăl acestuia a decedat.

ADVERTISEMENT

Așa că Mirela Vaida trebuie să fie alături de familia soțului ei după acest eveniment tragic. Alexandru Vaida a decedat, lăsând în urmă o soție iubitoare și un copil, adică pe soțul Mirelei Vaida.

Prezentatoarea de la Antena 1 va merge la Cluj împreună cu soțul ei ca să-și înmormânteze socrul. Vedeta vrea să fie alături și de soacra ei, care a suferit acum o pierdere foarte grea.

ADVERTISEMENT

„Dacă ieri am lipsit pentru că au fost Rusaliile și pentru că am avut un eveniment frumos, mâine voi lipsi pentru că trebuie să merg la Cluj.

Din păcate, tatăl soțului meu a murit și va trebui ca mâine să îl înmormântăm. Este un eveniment destul de greu în familie, mai ales pentru soțul meu, care este singurul copil și pentru soacra mea”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea merge la Cluj

Mirela Vaida a făcut și un anunț pentru toți cei care vor să îl conducă pe ultimul drum pe Alexandru Vaida, socrul ei. Acesta a fost profesor, inginer și ziarist.

„Sunt alături de ei cu tot sufletul și mâine va trebui să merg acolo. Pentru toți cei care l-au cunoscut pe Alexandru Vaida, inginer, profesor și ziarist din Cluj, dacă vor să îl ducă pe ultimul drum, mâine la Cimitirul Greco-catolic, la ora 11:00, îi așteptăm”, a spus vedeta, care este în doliu.

ADVERTISEMENT

Mirela Boureanu Vaida este căsătorită de mulți ani cu Alexandru Vaida, căruia i-a luat și numele. Cei doi au împreună trei copii și locuiește împreună în Capitală. Carla, Vladimir și Tudor sunt cei trei copii ai cuplului.

ADVERTISEMENT
Tags: