ADVERTISEMENT
Life

Mirela Vaida, mai naturală ca oricând. Cum au reacționat fanii când au văzut-o fără pic de machiaj

Autor: Bogdan Solomon | 27.02.2021 | 17:44
Mirela Vaida, mai naturală ca oricând. Cum au reacționat fanii când au văzut-o fără pic de machiaj
Prezentatoarea TV și-a lăsat fanii fără cuvinte. Sursa foto: Facebook

Este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV ale momentului, cântă de înțepenești și ar putea câștiga orice concurs de frumusețe, fără pic de machiaj.

ADVERTISEMENT

Nu ne credeți? Ei bine, stați să vedeți fotografia postată cu puțin timp în urmă pe rețelele de socializare. Și dacă nici ea nu vă convinge, reacția fanilor o va face cu siguranță.

Imaginea este o dovadă în plus și pentru cei care s-au grăbit să afirme, pe diferite căi, că aspectul său fizic se datorează, de fapt, numeroaselor vizite la medicul estetician. „Nu mi-am pus nimic în buze”, le transmite vedeta, negând vehement „acuzațiile”.

ADVERTISEMENT

Cum arată Mirela Vaida fără pic de machiaj

Naturală și frumoasă! De 3x femeie!”,  „Frumoasă și fără machiaj”, „O frumusețe de ochi! Foarte frumoasă și mai tânără nemachiată”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor la vederea fotografiei.

ADVERTISEMENT

Ești superbă, Mirela. Te admir încă de la începuturile tale în televiziune”, „Naturalețe! Complimente sincere!”, „Ce ochi frumoși ai”, „O prințesă de mămică. Splendidă”, au mai scris aceștia, încântați de ipostaza în care s-a lăsat surprinsă Mirela Vaida.

„Eu plâng foarte uşor, dar pe ascuns”

Dacă e sâmbătă, stăm cu ochii pe Antena 1, pentru că ne așteaptă o gală Te cunosc de undeva ceva mai nostalgică, în care Mirela Vaida va da viață unui personaj cu totul și cu totul special. Vorbim despre nimeni alta decât Doina Badea.

ADVERTISEMENT

Eu tot timpul sunt nostalgică. Ce nu ştie lumea despre mine este că eu plâng foarte uşor, dar pe ascuns, să nu ştie nimeni!

Mă descarc prin plâns, însă îmi revin repede! Mi se pare o melodie care te rupe în două!

ADVERTISEMENT

E o stare pe care niciunul dintre noi nu are cum să nu o fi experimentat măcar o dată în viaţă!”, dezvăluie îndrăgita prezentatoare TV. În scenă își vor face apariția și alte nume de referință, precum Stela Popescu, Florian Pittiş, Mircea Baniciu, Maria Tănase sau Fărâmiţă Lambru.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!