Life

Mirela Vaida, mărturii despre prima sa meserie. Ce a făcut înainte să apară pe sticlă

03.12.2020 | 15:46
Mirela Vaida marturii despre prima sa meserie Ce a facut inainte sa apara pe sticla
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de televiziune, având în spate o carieră de aproximativ 20 de ani, însă puțină lume cunoaște ce făcea înainte de a apărea pe sticlă. 

Frumoasa blondină a avut primul său loc de muncă în perioada liceului, mai exact în clasa a XI-a, perioada în care mergea la nunți și botezuri unde cânta. Da, ați auzit bine vedeta este la bază cântăreață de muzică populară cântând alături de artiști renumiți.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea cunoscutului show „Acces Direct” de la Antena 1 își amintește cu drag de perioada respectivă, precizând că patru spectacole ale sale însumau salariul pe o lună câștigat de mama sa.

Mirela Vaida, despre prima sa meserie. Câți bani câștiga vedeta

Moldoveanca era mulțumită de munca sa, mai ales că în acest fel nu mai era nevoită să le ceară bani de buzunar părinților săi. Mirela Vaida avea o satisfacție enormă că se poate întreține singură, în prezent fiind angajată ca solistă vocală a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București.

ADVERTISEMENT

„Primul meu job, dacă putem să îi spunem așa, a fost să cânt la nunți și la evenimente private. Eram în clasa a 11-a, aveam 18 ani, în weekend mergeam cu Victor și cu Laura Lavric la Iași și cântam.

Aceia au fost primii mei bani. Fiind fată de liceu eram extrem de fericită să am bănuții mei. Căci eu câștigam din patru evenimente cât mama într-o lună la serviciu”, a mărturisit moderatoarea de la Antena 1 într-un interviu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Pe lângă muzică, în ultimii 13 ani, Mirela Vaida a jucat în numeroase spectacole, printre acestea numărându-se „OK, Melody”, „Poftă bună la Tănase”, „Nevestele vesele”, „Bufonii Regelui”, „Scandal în Paradis” și multe altele.

Înainte de a fi angajată a Teatrului de Revistă frumoasa blondină a colaborat și cu Teatrul Național de Operetă „Ion Dacian”. De asemenea, blondina cântă la evenimente private cu formația sa Mirela Vaida & Band, în urmă cu foarte mulți ani fiind și componentă a trupei etno Ho-Ra.

ADVERTISEMENT

Totodată, înainte de a da primul casting în televiziune Mirela Vaida a participat la multe festivaluri de muzică, aceasta fiind una dintre marile sale pasiuni. Artista nu a renunțat la cântat, chiar dacă este aproape zilnic pe micile ecrane.

Ce emisiuni a mai prezentat Mirela Vaida înainte de Acces Direct

Mirela Vaida a început cariera în televiziune în timpul facultății, undeva în 2004 începând să lucreze ca reporter-prezentator la Național TV. Ulterior, vedeta s-a mutat la alte posturi de televiziune, fiind văzută în cadrul Favorit TV și Senso TV.

În 2011 a devenit gazda emisiunii matrimoniale „Mireasă pentru fiul meu”, la cârma căreia a stat mai bine de 6 ani. Show-ul a înregistrat un succes răsunător pe parcursul celor șase sezoane, mai târziu ținându-i locul Simonei Gherghe la Acces Direct.

În cele din urmă Simona Gherghe a renunțat la post, acesta fiind ocupat în continuare de Mirela Vaida, care se descurcă de minune.

ADVERTISEMENT