Life

Mirela Vaida, mesaj către Vlăduța Lupău după ce a amenințat-o cu avocatul: „Și tu faci parte din showbiz”

Mirela Vaida i-a transmis un mesaj Vlăduței Lupău după ce aceasta a contactat echipa de producție a emisiunii pe care o prezintă.
20.07.2021 | 18:59
Mirela Vaida mesaj catre Vladuta Lupau dupa ce a amenintato cu avocatul Si tu faci parte din showbiz
Mirela Vaida i-a transmis un mesaj Vlăduței Lupău în emisiunea sa. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a ținut să îi transmită câtea lucruri Vlăduței Lupău, înainte ca îndrăgita artistă să intre în direct în emisiunea sa.

Prezentatoarea emisiunii Acces direct a spus că nu înțelege de ce Vlăduța recurge de fiecare dată la amenințări cu avocații atunci când se vorbește despre ea.

ADVERTISEMENT

Mirela a abordat în show-ul pe care îl prezintă conflictul creat între Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău din cauza unor melodii.

Mirela Vaida, mesaj către Vlăduța Lupău înainte să intre în direct în emisiunea sa

Georgiana a spus că s-a simțit sabotată de folcloristă deoarece a aflat că în noul ei colaj muzical se regăsesc două dintre melodiile pe care le pregătește și ea pentru un colaj propriu.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a făcut apel pe tot parcursul emisiunii la echilibru în discuția pe care a purtat-o cu Georgiana și cu producătorul muzical Florin Pește.

La un moment dat, Vaida i-a informat pe telespectatori că echipa emisiunii sale a fost contactată de Vlăduța Lupău. Folclorista ar fi cerut să nu se i pronunțe numele. Nu vrea să fie implicată în scandal alături de Georgiana Lobonț.

ADVERTISEMENT

Mirela a luat foc în acel moment. A spus că o cunoaște pe Vlăduța de mică și nu înțelege stilul ei de a amenința mereu cu notificările. I-a transmis că este o persoană publică și trăiește în primul rând din publicitatea pe care presa i-o face.

„Mă deranjează acest stil de a suna și de a notifica”

„Mă deranjează acest stil de a suna și de a notifica. Noi suntem o echipă. Și tu faci parte din showbiz. Eu nu cred că poți să filmezi într-o noapte și să faci atâta desfășurare de forțe. 

ADVERTISEMENT

Voi vă bateți pe produsele voastre. Când voi vă bateți care e mai bun, care are mai multe vizualizări, publicul are de câștigat.

Dacă Vlăduța spune că este circ… Să facem circ și pâine”, a fost reacția vehementă a Mirelei Vaida la Antena 1.

Vlăduța a intrat în cele din urmă în direct pentru a clarifica nebunia creată în cadrul emisiunii. Tânăra a spus că nu a sabotat pe nimeni și că a pregătit colajul respectiv de mai multă vreme.

Exact cum spunea și Mirela, nu avea cum să scoată videoclipul la respectivul colaj pe repede înainte, doar ca să îi facă în ciudă Georgianei. Realizarea clipului a presupus o întreagă muncă, fiind implicați fachiri, elicoptere și orchestră.

Chiar dacă pe colajele celor două artiste se regăsesc aceleași două melodii, acest lucru este unul întâmplător. Vlăduța a precizat că nu a avut nicio intenție ascunsă și că s-a săturat de atacurile indirecte primite de la Georgiana Lobonț.

 

ADVERTISEMENT