Life

Mirela Vaida, mesaj cutremurător după tragedia din Timișoara. „Când aveți doi copii, aveți totul”. Ce spune despre mama sinucigașă

Mirela Vaida s-a declarat șocată de tragedia din Timișoara, după ce o tânără mamă s-a aruncat cu tot cu copii în brațe de la etajul zece al unui bloc.
03.05.2022 | 18:45
Mirela Vaida mesaj cutremurator dupa tragedia din Timisoara Cand aveti doi copii aveti totul Ce spune despre mama sinucigasa
Mirela Vaida, mesaj cutremurător după tragedia din Timișoara. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida s-a declarat șocată de tragedia petrecută marți, când o tânără s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc cu ambii săi copii. Toți trei au murit.

Mirela Vaida, șocată după tragedie. Ce a spus vedeta la TV

Prezentatoarea de la Acces Direct s-a declarat complet uluită de gestul mamei în vârstă de 32 de ani.

ADVERTISEMENT

Vedeta a spus că acest caz este unul „îngrozitor” mai ales pentru că așa s-a terminat și viața a doi copii complet nevinovați.

Mirela Vaida s-a declarat profund impresionată de acest caz, spunând că mama copiilor a vrut ca ei să moară în acest fel. Scenele de la fața locului i s-au părut cumplite prezentatoarei TV.

ADVERTISEMENT

”Este îngrozitor, mai ales că acum vorbim despre o mamă care a sărit odată cu ei. Deci mama a fost cea care a vrut ca ei să sfârșească așa.

Și facem un apel, pentru că e clar, societatea toată trece prin momente cumplite, venim după o pandemie, cu presiunea războiului. E clar că trecem prin momente foarte grele noi toți”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida, apel pentru părinți pentru a evita tragediile

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct a transmis că părinții ar trebui să fie mai mulțumiți cu ceea ce au.

Copiii sunt adevăratele comori din viața cuiva și nimeni nu ar trebui să comită asemenea gesturi extreme, consideră vedeta TV.

ADVERTISEMENT

Mai mult, prezentatoarea Mirela Vaida a făcut un apel la părinți pentru a cere ajutorul atunci când se simt într-o depresie sau că au tendința de a comite un gest necugetat.

Dacă trecem prin asemenea stări, atunci trebuie neapărat să cerem ajutor, fie el de specialitate sau de la prieteni.

”Nu faceți așa ceva. Când aveți doi copii, aveți totul. Dacă aveți doi copii sănătoși care vă pun mânuțele după gât nu aveți motiv să faceți așa ceva.

Cereți ajutorul cuiva, vorbiți cu cineva, cu un străin, mergeți la biserică, mergeți la preot, vorbiți cu un psiholog, cu un prieten, cu oricine”, a mai spus Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT