Life

Mirela Vaida, noi detalii despre proiectul său online. Cine sunt invitați la podcast și unde se va filma

Mirela Vaida a făcut noi dezvăluiri despre podcast-ul său. Prezentatoarea Acces Direct speră ca proiectul său de suflet să fie unul de succes, care să placă publicului.
09.06.2022 | 09:52
Mirela Vaida noi detalii despre proiectul sau online Cine sunt invitati la podcast si unde se va filma
Mirela Vaida a făcut noi dezvăluiri despre podcast-ul său. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din România, însă vrea să înceapă o carieră și în mediul online. Vedeta își va lansa propriul podcast și a făcut mai multe dezvăluiri despre proiect.

Mirela Vaida își va lansa în curând podcast-ul. Cine sunt invitații și unde au loc filmările

La sfârșitul lunii mai, Mirela Vaida a anunțat pe rețelele sociale că își va lansa propriul podcast. Vedeta nu a stat degeaba, a pus totul la punct, iar acum este gata să-și prezinte proiectul de suflet în fața publicului.

ADVERTISEMENT

„Vai’da”, căci acesta este numele podcast-ului, este despre muzică, tradiții și români. Moderatoarea Acces Direct a anunțat că invitați vor fi oameni cunoscuți, pe care fanii îi îndrăgesc și din al căror exemplu vor avea ceva de învățat.

Totodată, filmările pentru emisiunea online a Mirelei Vaida au loc chiar pe terasa casei sale, într-un peisaj intim și prietenos, după cum chiar ea mărturisit.

ADVERTISEMENT
mirela vaida podcast
Mirela Vaida a făcut public logo-ul podcast-ului său.
Foto: colaj Fanatik/ Facebook

„Dragii mei prieteni, în curând dau drumul la podcast! Nu e un podcast, de fapt, ci o întâlnire între prieteni, la o cafea, pe terasa casei mele. Discuțiile sunt relaxate, calde, amicale, emoționante și reale!

Invitații sunt oameni pe care îi cunoașteți și îi iubiți. Sunt convinsa că veți avea multe de ascultat și de învățat de la ei!”, a declarat Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT

Vedeta Antena Stars le-a promis urmăritorilor săi că vor avea ocazia să-i cunoască îndeaproape pe invitații săi. Mirela Vaida și-a propus să scoată la iveală povești de viață și să demonstreze că nimănui nu îi este ușor în drumul spre succes.

Povesti de viață emoționante, cumpene, greutăți, reușite, căderi si urcușuri în viață! Despre asta vom povesti!”,  a scris Mirela Vaida pe contul său de Facebook. 

ADVERTISEMENT

Podcast-ul va fi distribuit pe canalul de YouTube al artistei, acolo unde de o bună perioadă de timp postează și vloguri.

ADVERTISEMENT
Tags: