Life

Mirela Vaida, notificare de la Viorica și Ioniță din Clejani: „Oricât ar fi de celebri, vorbim despre niște amenințări”

Mirela Vaida a primit notificare de la lăutarii din Clejani după numeroasele apariții ale Ramonei în emisiunea sa.
09.07.2021 | 17:31
Mirela Vaida notificare de la Viorica si Ionita din Clejani Oricat ar fi de celebri vorbim despre niste amenintari
Mirela Vaida, notificată de Viorica și Ioniță din Clejani. Foto: Antena 1/ Youtube
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida nu mai are voie să folosească în emisiunea ei numele Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani. Cei doi artiști apreciați de o țară întreagă s-au săturat să fie pomeniți doar în scandaluri în emisiunile de televiziune.

Cântăreții au notificat o mare parte a presei să nu le mai fie folosite numele în subiecte care țin de viața lor publică.

ADVERTISEMENT

Mirela a prezentat în cadrul show-ului „Acces direct” notificarea pe care lăutarii au trimis-o presei, având-o în platou pe fata lui Ioniță, Ramona de la Clejani.

Mirela Vaida nu mai are voie să pronunțe numele lăutarilor din Clejani

Viorica și Ioniță au fost deranjați de faptul că viața lor a ajuns să fie subiect de dezbatere publică zi de zi. De la problemele pe care aceștia le-au avut cu Fulgy încoace, cântăreții sunt pe buzele tuturor.

ADVERTISEMENT

La Acces direct, de la o vreme încoace, fata lui Ioniță lansează tot felul de acuzații la adresa lui Fulgy. Bruneta a spus că a primit o serie de amenințări de la băiatul lăutarului.

Ramona a declarat că nu are nicio pretenție de la familia tatălui său. Tot ce a cerut a fost să fie lăsată în pace. Aceasta a negat faptul că și-ar fi șantajat tatăl ca să nu mai apară la tv.

ADVERTISEMENT
ramona de la clejani
Ramona de la Clejani vorbit din nou despre familia tatălui ei biologic. Foto: captură Antena 1

Ramona din Clejani: „Ar trebui să stau aici 30 de ani să povestesc mai mult rău decât bine”

Potrivit unor informații apărute de curând, Ramon ar fi cerut bani de la tatăl său în schimbul tăcerii sale. Ramona a spus și în noua ei intervenție de la Acces direct că dacă și-ar deschide gura ar putea fi non-stop la televizor vorbind despre lăutarii din Clejani.

„Ar trebui să stau aici 30 de ani să povestesc mai mult rău decât bine. Cea mai cruntă perioadă din viața mea a fost când eram în 7 luni însărcinată. Cântam la Londra pe stradă”, a povestit Ramona de la Clejani la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Mirela a încercat să evite pe tot parcursul emisiunii pronunțarea numelui artiștilor pentru a nu risca să aibă probleme cu aceștia din punct de vedere legal.

„Oricât ar fi de celebri, vorbim despre niște amenințări”, a adăugat Mirela Vaida. Prezentatoarea a spus că nu poate închide ochii la amenințările pe care Ramona le-a primit de la Fulgy.

Vedeta Antenei 1 a spus că și ea a primit tot felul de amenințări, dar deja este obișnuită cu acestea.

 

ADVERTISEMENT