Life

Mirela Vaida nu va prezenta Acces Direct luni, 18 ianuarie. Care este motivul absenței

15.01.2021 | 21:40
Mirela Vaida nu va prezenta Acces Direct luni 18 ianuarie Care este motivul absentei
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a anunțat că nu va modera emisiunea „Acces Direct” în cursul zilei de luni, 18 ianuarie 2021, explicându-le telespectatorilor Antenei 1 și care este motivul pentru care va absenta din platoul show-ului. 

Blondina a mai precizat că nu va lipsi prea mult de la cârma emisiunii, ci numai o zi. Vedeta este nevoită să stea departe de micile ecrane în această perioadă pentru că are filmări pentru un alt show, care va apărea pe post în curând.

ADVERTISEMENT

Mai exact, celebra prezentatoare este concurentă în noul sezon „Te cunosc de undeva!”, acesta fiind și motivul pentru care va lipsi de la Acces Direct la începutul săptămânii viitoare. Acum Mirela Vaida își împarte timpul între cele două emisiuni TV.

Mirela Vaida va lipsi de la Acces Direct. Când revine prezentatoarea pe sticlă

„Luni eu nu voi fi prezentă la emisiune pentru că am filmări la Te cunosc de undeva, dar marți mă întorc în direct și Acces Direct oricum va fi în direct și luni”, a declarat Mirela Vaida în cadrul emisiunii pe care o moderează.

ADVERTISEMENT

Artista este foarte mândră de noul proiect, mai ales că este ceva inedit pentru ea. Cântăreața va concura în sezonul cu numărul 16 de la „Te cunosc de undeva!” alături de vedete precum Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Junior, actrița Emilia Popescu sau artiștii Pepe și Cristina Vasiu.

„Demult așteptam să vă dau vestea asta!! ❤️ Sezonul 16 al emisiunii Te Cunosc de Undeva se anunță foarte tare, cu o super distribuție!! Printre concurenți mă număr și eu!! Abia aștept!”, a scris vedeta în urmă cu puțin timp pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida așteaptă cu sufletul la gură să se transforme în personaje importante din lumea artistică, însă până atunci se ocupă și de cariera sa muzicală. Frumoasa blondină și-a lansat cel de-al doilea videoclip, fiind foarte mândră de acest lucru.

„Dragi români, dragi moldoveni, acum câteva minute am lansat cel de-al doilea videoclip de muzică populară! O «bătuta» moldovenească autentică, împreună cu Formația Basarabia! Sper să vă placă!!”, este mesajul lăsat de cântăreață pe pagina de Instagram în urmă cu câteva ore.

ADVERTISEMENT

Melodia, intitulată „Bate toba mărunțel” a fost lansată în urmă cu aproximativ 12 ore și a adunat deja foarte multe aprecieri și mesaje din partea fanilor. Peste 15.000 de internauți au ascultat deja piesa interpretată de artistă alături de Formația Basarabia.

ADVERTISEMENT