ADVERTISEMENT
Life

Mirela Vaida, o nouă operație estetică. Prezentatoarea Acces Direct, deranjată de forma nasului: “A ieșit și mai strâmb”

Mirela Vaida a mărturisit că este gata să ajungă pe masa de operație pentru a corecta o operație suferită în urmă cu 17 ani. Vedeta de la Antena 1 vrea să-și remodeleze nasul.
Autor: Alexa Serdan | 27.05.2021 | 14:53
Mirela Vaida, o nouă operație estetică. Prezentatoarea Acces Direct, deranjată de forma nasului:
Mirela Vaida, o nouă operație estetică. Prezentatoarea Acces Direct, deranjată de forma nasului: "A ieșit și mai strâmb". Sursa foto: Instagram.com

Prezentatoarea de la Acces Direct a dezvăluit că are o problemă din naștere pe care a încercat să o corecteze în urmă cu ceva ani, dar din păcate situația s-a agravat. Frumoasa blondină s-a ales cu nasul și mai strâmb.

ADVERTISEMENT

Acum frumoasa blondină și-a făcut curaj și s-a interesat despre o procedură mai puțin dureroasă. Mirela Vaida are o deviație de sept de care vrea să scape cât mai repede, trebuie numai să se hotărască când să ajungă la spital.

Mirela Vaida are deviație de sept. Vedeta vrea să-și facă operație estetică

Fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva!” are încredere că totul va fi bine legat de a doua operație estetică la nas, însă este conștientă că recuperarea va dura ceva timp și din păcate, nu poate lipsi prea mult de pe sticlă.

„Cred că știți ce nas strâmb am din naștere! M-am născut cu o deviație… de sept! Am încercat să o repar, prin operație cu «dalta si ciocanul», în urmă cu vreo 17 ani!

ADVERTISEMENT

A ieșit și mai strâmb! Și uite așa, mi-a fost frică să mai încerc… Îmi trebuie doar timp pentru recuperare!

Dar să vă țineți bine când voi apărea cu un nas drept și cârn, ca la 20 de ani!”, a mărturisit Mirela Vaida pe pagina sa de Instagram, unde a dezvăluit în ce constă operația estetică în sine.

Prezentatoarea de la Acces Direct se va bucura de o procedură revoluționară, fără să fie nevoie de bisturiu. În felul acesta medicul estetician care o va opera va trebui doar să ”manipuleze” oasele nazale cu ajutorul unui aparat.

ADVERTISEMENT

Tăierea și șlefuirea cartilajului inestetic din nasul vedetei vor fi realizate cu ultrasunete, lucru care nu va traumatiza pacientul, așa cum se întâmplă în foarte multe cazuri care țin de acest gen de intervenție.

Mirela Vaida și un medic estetician
Mirela Vaida și medicul ce o va opera la nas. Sursa foto: Instagram.com

Mirela Vaida, gata de o nouă intervenție la nas. Cum vrea să iasă

Mirela Vaida știe deja cum vrea să arate nasul ei, exact ca al unei tinere de 20 de ani. Blondina a planificat totul până la cel mai mic detaliu cu medicul care urmează să o opereze, mărturisind în mediul online că vrea un nas natural și în armonie cu forma feței.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta de la Acces Direct își dorește să se țină cont de proporțiile feței pentru un ”design” complet. Prezentatoarea recurge la această intervenție chirurgicală din motive estetice, dar și de sănătate pentru că vrea să respire mai bine.

Și unde mai pui că operația se va face fără durere, vânătăi sau tampoane în nas. Gata, Mirela Vaida este convinsă să facă acest pas cât mai repede!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!