Life

Mirela Vaida, picanterii din căminul conjugal. Vedeta a vorbit deschis despre relația cu soțul ei

27.05.2020 | 14:52
Mirela Vaida picanterii din caminul conjugal Vedeta a vorbit deschis despre relatia cu sotul ei
Mirela Vaida, citind desfășurătorul emisiunii pe care o prezintă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida este una dintre cele mai de succes prezentatoare tv din România, dovadă fiind rating-ul pe care îl are emisiunea Acces direct de la Antena 1.

Mirela Vaida, picanterii din căsnicia ei

Dedicată profesiei sale, Mirela este nu doar pricepută la a ține frâul unei emisiuni precum cea pe care o prezintă, ci știe să facă și atmosferă la evenimentele unde e chemată să cânte.

ADVERTISEMENT

Despre viața ei amoroasă, vedeta vorbește foarte rar și singurele declarații fără perdea pe care le-a făcut sunt de anul trecut, când a dat câteva detalii despre cum e căsnicia ei.

Realizatoarea de televiziune a spus că momentele în care se întâlnește cu soțul ei în dormitor, nu atât de des pe cât ar crede unii, sunt cu adevărat speciale.

ADVERTISEMENT

„Măi, să ştii că ăia care fac mult amor ştiu să se păzească, ăia care se întâlnesc rar, cum mă întâlnesc eu cu soţul meu, şi mai avem şi copii mici care de multe ori sunt bolnavi şi dormim unul cu un copil, unul cu un copil, săracii, când se întâlnesc şi ei într-o vacanţă, vin acasa cu încă unul”, spunea Mirela pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

„În vacanţă (s-a întâmplat – n.r.). Păi, am avut şi noi, săracii, în sfârşit, relaxarea necesară şi timp pentru noi”, mai relata prezentatoarea în emisiunea Oanei Turcu.

ADVERTISEMENT

„Soțul meu mă surprinde adesea”

Cât despre ce înseamnă cu adevărat iubirea pentru ea, vedeta are o teorie interesantă. Nu este genul de femeie care să creadă în flori sau în fluturii din stomac, altele fiind lucrurile pe care pune preț într-o relație.

„Pentru mine iubirea înseamnă stabilitate, siguranţă, comunicare, nu înseamnă nici fiori, nici fluturi în stomac”, a declarat în trecut pentru csid.ro.

ADVERTISEMENT

„Soţul meu mă surprinde adesea. El este cel care face cumpărăturile, el îmi cumpără chiar şi haine. Eu nu am nici timp şi nici rabdare. El dacă merge şi îşi ia lui un pulover, mie îmi ia alte cinci chestii. Nici nu poate spune că a mers la cumpărături pentru el, că vine acasa cu mai multe lucruri pentru mine. Mă surprinde tot timpul cu tot felul de lucruri utile”, a mai dat din casă Mirela.

ADVERTISEMENT