Life

Mirela Vaida, puternică după incidentul de la Acces Direct. Cum reușește vedeta de la Antena 1

25.03.2021 | 13:07
Mirela Vaida puternica dupa incidentul de la Acces Direct Cum reuseste vedeta de la Antena 1
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida nu lasă garda jos și este puternică după incidentul violent de la Acces Direct, prezentatoarea de la Antena 1 mărturisind cum reușește să treacă peste neplăcerile de săptămâna trecută. 

Vedeta încearcă să vadă partea plină a paharului și a decis să se dedice în totalitate celor trei copii pe care-i are cu Alexandru Vaida, dovadă că postează filmări în care apare alături de cei mici acasă, de când aceștia nu mai merg la grădiniță.

ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară își găsește alinarea în timpul petrecut alături de familia sa, Mirela Vaida precizând că cei mici îi dau putere să meargă mai departe și să-și facă dreptate, după ce săptămâna trecută a fost atacată cu o cărămidă în platoul emisiunii sale.

Mirela Vaida nu se dă bătută. Cine îi dă forță vedetei de la Acces Direct

Mirela Vaida a fost la un pas să fie lovită cu o cărămidă direct în cap, însă din fericire, angajații de la Acces Direct au intervenit la timp. Concurenta de la „Te cunosc de undeva!” a scăpat teafără și nevătămată, dar a rămas șocată de ce i s-ar fi putut întâmpla.

ADVERTISEMENT

Câteva zile actrița nu a fost activă pe rețelele de socializare, însă acum a revenit cu postări în care apare împreună cu cei trei copii. Micuții o fac să uite cele petrecute și îi dau forța necesară să treacă cu bine peste incidentul violent din 19 martie 2021.

„Ei sunt puterea și bucuria mea!!!”, a scris prezentatoarea de la Acces Direct peInstagram, în dreptul unei imagini în care apare alături de copii.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Mirela Vaida a revenit cu câteva filmări în care povestește că micuții nu mai merg la grădiniță, întrebându-se cum se va descurca în perioada următoare din moment ce autoritățile au hotărât ca vacanța de primăvară să aibă o lună de zile.

„Dragii mei, trec printr-o perioadă grea! Dar nu imposibilă! Vă mulțumesc pentru gândurile bune care m-au ajutat și mi-au dat putere! Vreau să revin cât mai curând la viața mea obișnuită, cu încredere în oameni, cu chef de viață și râsete, cu speranță și credință!

ADVERTISEMENT

Le datorez asta copiilor mei care au nevoie de mine în fiecare moment, familiei, părinților, prietenilor și colegilor care mi-au fost aproape! Vă sunt recunoscătoare pentru fiecare gând bun! Vă îmbrățișez! ?❤️”, a mai adăugat vedeta în mediul online.

ADVERTISEMENT